Het instellen van een kaart in InDesign

Het instellen van een kaart in InDesign


Met behulp van InDesign ansichtkaarten te maken zorgt voor professionele resultaten elke keer, dus wat je ziet op het scherm zal zijn wat je krijgt in print. Met slechts een paar minuten van de zorg voor het opzetten van uw briefkaart bestand nauwkeurig kan iedereen professionele kwaliteit ansichtkaarten van elke omvang klaar om een ​​printer te worden gestuurd te creëren. Onder meer teksten, afbeeldingen en foto's allemaal in één bestand. Als u meerdere kaarten maken, kunt u hetzelfde InDesign-bestand voor elk een hergebruik en tijd te besparen.

instructies

1 Klik op het "File" drop-down menu. Selecteer "Nieuw", gevolgd door "Document." Voor aantal pagina's, voert u "2" naast "Aantal pagina's" (zowel de voor- en achterkant van uw kaart tellen als een pagina). Voer handmatig de breedte en hoogte van uw briefkaart. Zo zullen we gebruik maken van 7 inch breed en 5 duim hoog. Typ deze nummers in de "breedte" en "Height" dozen, respectievelijk.

2 Voer uw marges door ze te typen in de "Marges" dozen; U moet de marges in te voeren voor de boven-, onder-, linker- en rechterkant van het document. De marges in dit geval niet de briefkaart randen. In plaats daarvan, bepalen de 'Safe Area', dat is het gebied waarin u kunt opnemen kunstwerk zonder zorgen te maken dat het zal worden afgesneden tijdens het drukproces. Een kwart inch van de randen van de briefkaart voldoende is, dus het type "0,25 inch" voor alle marges.

3 Het instellen van een kaart in InDesign

De tijd nemen om uw postkaart zorgt voor probleemloos printen.

Stel je bloeden. Bleed is de hoeveelheid ruimte die buiten de rand van het document moet u in te vullen om ervoor te zorgen uw kunstwerk prints helemaal tot aan de rand van de briefkaart nadat het is getrimd. Nogmaals, moet uw printer je dit vertellen. Een achtste van een duim komt vaak voor, dus je kan '0.125 "in de vakken aan de rechterkant van voer" Bleed. " Klik op 'OK'.

4 Start het maken van uw briefkaart zodra het opent in InDesign. U krijgt waar voor het maken van twee pagina's. Wijst één kant als de voorkant van de kaart en de andere als terug. Standaard worden de bovenste en onderste marges vertegenwoordigd door roze lijnen, en de linker en rechter marges worden vertegenwoordigd door de paarse lijnen. Houd belangrijke elementen zoals tekst binnen deze gebieden.

5 Sla het bestand op door te gaan naar het menu "Bestand" en te kiezen voor "Save", of door het intikken van "Control" en "S" gelijktijdig. Sla het bestand op als een "InDesign-document." U kunt ook kiezen om het op te slaan als een "InDesign Template", die zal u toelaten om opnieuw dit in te stellen herhaaldelijk zonder dat u alle stappen te herhalen.

Hints

  • Wanneer u het nieuwe document instellingen in te voeren, op te slaan als een "Preset" in hetzelfde dialoogvenster. U kunt dan iets als "5x7 wenskaarten" voor toekomstig gebruik een naam geven.
  • De bloeding wordt aangegeven door rode lijnen rond de briefkaart randen. Als u van plan bent te kleuren of andere afbeeldingen om af te drukken naar de rand van de kaart, die ze nodig hebben om helemaal uit te breiden tot de rode bloeden lijn.
  • Controleer altijd met uw printer om de juiste specificaties te bepalen voor een briefkaart.