Hoe AOL Breedband configureren

AOL software kunt u toegang tot het web via uw breedband internetverbinding. AOL te configureren voor breedband, moet u eerst een actieve en functionerende breedband internetverbinding vanaf elke breedband internet service provider (ISP). AOL zal verbinding maken met het internet via uw kabel- of DSL-internetverbinding.

instructies

1 Open de Internet Explorer browser vanaf het bureaublad van uw computer. Controleer of uw breedbandverbinding werkt door te proberen om toegang te krijgen tot een website.

2 Sluit Internet Explorer en open de AOL-software door te dubbelklikken op het pictogram van AOL op het bureaublad. Klik op de grijze pijl naar beneden naast 'Location' bij het bord op het scherm.

3 Klik op "Breedband" uit de lijst met opties die verschijnt om verbinding te maken van AOL met behulp van een breedband internetverbinding. Als "Breedband" niet als een optie wordt vermeld, selecteert u "ISP / LAN-verbinding" in plaats.

4 Meld je aan AOL door te klikken op de "Sign On" knop na het selecteren van "breedband", zoals uw locatie. Je zal nu in staat zijn om AOL te gebruiken met uw kabel- of DSL-verbinding.

Hints

  • Na de eerste configuratie, zal AOL verbinding maken via uw kabel / DSL-verbinding automatisch.