Hoe kan ik een e-mail naar Microsoft Word Save

Hoe kan ik een e-mail naar Microsoft Word Save


Of u nu een web-based e-mail programma te gebruiken of een e-mail platform, zoals Microsoft Outlook of Novell GroupWise, kunt u een e-mail op te slaan in een Microsoft Word-document. GroupWise, een messaging en collaboration software, heeft een functie waarmee u een e-mail op te slaan, met inbegrip van het bericht en eventuele bijlagen naar een Word-bestand. Andere programma's zoals Gmail niet dit toelaat, maar kunt u handmatig e-mails naar Microsoft Word opslaan, zodat u later terug kan verwijzen naar hen.

instructies

1 Als u gebruik maakt van de GroupWise messaging software, open uw e-mail. Klik op de e-mail die u wilt opslaan op Microsoft Word. Het bericht wordt gemarkeerd. U kunt meerdere berichten te selecteren door het ingedrukt houden van de Shift of Control-toets.

2 Klik met de rechtermuisknop en kies "Opslaan als". Een dialoogvenster Opslaan verschijnt. In de doos vindt u het bericht dat u geselecteerd en eventuele bijlagen die meegaan met de e-mail te zien.

3 Markeer het item dat u wilt opslaan. Selecteer "Opslaan op schijf." Controleer het item dat u wilt opslaan onder "Bestand opslaan als." Klik op "Browse." Selecteer de map die u wilt opslaan in. Klik op "OK". Klik op 'Opslaan'.

4 Als u gebruik maakt van een ander e-mailprogramma of web-based programma, opent u uw e-mailaccount. Open het bericht dat u wilt opslaan in Microsoft Word.

5 Markeer de tekst van de e-mail die u wilt opslaan. Als u alle van de tekst op te slaan, drukt u op "Control + A." Druk op 'Ctrl + C "om de tekst te kopiëren.

6 Open een nieuw document in Microsoft Word. Druk op 'Ctrl + V "om de tekst in het document te plakken. Druk op "Control + S" om het document op te slaan.

7 Als u een bijlage op te slaan, opent u het bericht. Als u Gmail gebruikt, bijvoorbeeld, vinden de bijlage en klik op 'Download'. Sla het bestand op als een Microsoft Word-document.

Hints

  • Terwijl u eenvoudige stappen om een ​​e-mail naar Microsoft Word te besparen kan nemen, is het vaak niet nodig. De meeste e-mailprogramma's hebben uitgebreide geheugen en er is voldoende ruimte om uw e-mails te houden en gehechtheid daar opgeslagen. U kunt de berichten archiveren en zoeken voor hen later.