Hoe te verwijderen Friends on Wild Ones op Facebook

Hoe te verwijderen Friends on Wild Ones op Facebook


Wild Ones kuilen Facebook-gebruikers tegen elkaar in dynamische free-for-all gameplay. Elke speler bestuurt een harige diertje op het scherm. Het spel wordt niet gespeeld in real-time; in plaats daarvan, de gebruikers bewegen en aanvallen keer per beurt, op basis van een verscheidenheid aan virtuele wapens. U voert alleen spelen wanneer u klikt op de toepassing en ga akkoord met de sessie te sluiten. Echter, het ontkennen van al deze individuele spel verzoeken van vrienden wordt vervelend na verloop van tijd. Als je moe bent van het spelen met een specifiek individu bent, kunt u ze volledig van uw Wild Ones vrienden te verwijderen. The Wild Ones applicatie trekt uit de lijst uw belangrijkste Facebook-vriend. Wilt u een Wild Ones vriend te verwijderen, moet u de persoon op Facebook helemaal Defriend.

instructies

1 Open uw webbrowser en bezoek facebook.com.

2 Log in op je Facebook-account.

3 Klik op de neerwaartse gerichte pijl naast de "Account" knop op de blauwe balk aan de bovenkant van het scherm. Verschillende klikbare opties op uw scherm verschijnen.

4 Klik op de optie "Edit Friends".

5 Klik op de drop-down box label "Onlangs met interactie" net onder het belangrijkste "Friends" rubriek.

6 Klik op 'Alle vrienden. "

7 Klik op de "X" naast de naam van de vriend die u wilt verwijderen. Een pop-up zal vragen of je zeker weet over ontvrienden het individu.

8 Klik op 'Verwijderen van Friends "in het popup-venster. Het individu is nu verwijderd van uw Wild Ones en de lijst Facebook-vriend. Als u wilt communiceren met deze persoon weer in het spel of via de website van Facebook, zal je nodig hebt om hem als een vriend opnieuw toe te voegen.