Hoe kan ik combineren Meerdere foto's in Adobe Photoshop Professional 7?

Adobe Photoshop is een professioneel-level grafische vormgeving en image-editing software suite waarmee u kunt bewerken, bijsnijden en combineren meerdere afbeeldingen in één bestand. Combineer meerdere afbeeldingen om een ​​collage, een website banner, een nieuwsbrief header maken of zowat elke andere afbeelding die u zich kunt voorstellen. Het maken van meerdere afbeeldingen verschijnen naast elkaar is ook een functie die u kunt beheersen in Photoshop.

instructies

1 Launch "Photoshop."

2 Open alle afbeeldingen die u wilt combineren door te klikken op "File", dan "Open" tot alle beelden zijn op het scherm. Bepaal hoe je wilt om uit te leggen alle van de afbeeldingen in één beeld.

3 Klik op "Beeld" en vervolgens "Image Size" op maat elke afbeelding te vinden. Bereken de noodzakelijke breedte en hoogte van uw uiteindelijke beeld door het toevoegen van de hoogte en breedte van iedere individuele afbeelding in de lay-out jou zijn ontworpen. Bijvoorbeeld, als je twee afbeeldingen die u naast elkaar wilt combineren elkaar, de hoogte van het hoogste beeld van uw nieuwe hoogte en de gecombineerde breedte van de twee beelden is de nieuwe breedte.

4 Klik op "File" en vervolgens "Nieuw" om een ​​nieuwe afbeelding te maken. Maak een nieuwe lege afbeelding met de nieuwe hoogte en breedte afmetingen.

5 Klik op de afbeelding die u wilt weergeven in de linkerbovenhoek. Druk op 'Ctrl' + 'A' om het hele beeld te selecteren. Druk op 'Ctrl' + "C" om de selectie te kopiëren. Klik in uw leeg canvas. Druk op 'Ctrl' + "V" om te plakken de afbeelding in uw leeg canvas. Herhaal dit voor elk beeld.

6 Klik en houd op een geplakte selectie te slepen in de gewenste positie op het doek. Elke selectie wordt een eigen laag, genoteerd op het venster Lagen. Als u een afbeelding niet kunt slepen, moet u eerst de laag te selecteren in het venster Lagen, en plaats het dan.

7 Sla uw gecombineerde foto door te klikken op "File" en vervolgens "Opslaan."

Hints

  • Shrink uw afzonderlijke beelden voor het eerst, indien nodig, door het veranderen van de waarden in de "Image Size" doos, die toegankelijk is via het menu "Beeld" is.