Hoe kan ik een Dell-laptop te kopen

Dell laptop lijnen zijn de Vostro, Latitude, Precision, Inspiron en XPS. Elk bevat een aantal modellen. Terwijl ze allemaal een aantal functies te delen, zijn er significante verschillen te zoeken wanneer u een Dell laptop te kopen.

instructies

1 Bezoek aan de lokale laptop dealers, Dell's website en review sites zoals PC Magazine en CNET om een ​​overzicht van de verschillende modellen krijgen. Check hun kenmerken, beoordelingen en recensies.

2 Stel een begroting. Er is een geweldige prijs range tussen Dell laptop modellen. Houd in gedachten dat je zou willen extra garantie ondersteuning en hardware-upgrades op de lager geprijsde modellen aan te schaffen.

3 Bepaal uw behoeften Computing en primaire gebruik van de laptop. In het algemeen, Latitude, Precisie en Vostro zijn gericht op bedrijven gebruikers, en Inspiron en XPS voor thuisgebruikers.

4 Denk aan de overdraagbaarheid van de verschillende modellen. Sommige XPS en Latitude modellen zijn ultra draagbare, met een gewicht van minder dan 5 pond. Houd in gedachten dat je portabiliteit voor de schermgrootte kan verhandelen.

5 Erachter te komen hoeveel grafische mogelijkheden die u nodig hebt. De precisie is de beste keus voor kunstenaars, ontwerpers en ingenieurs vanwege zijn vermogen om snel complexe modellen te maken en speciale effecten te ontwikkelen. Sommige Inspiron en XPS-modellen zijn zeer geschikt voor gaming.

6 Evalueer de terugkeer beleid, garanties en technische ondersteuning van de verschillende modellen. Garanties variëren van standaard 1 jaar tot 3 jaar. Sommige modellen bieden in Noord-Amerika op basis van technische ondersteuning en levenslange telefonische ondersteuning. Anderen zijn onder andere standaard ondersteuning beperkt tot de lengte van de garantie termijn.

7 Kies het opladen van de batterij tijd die bij u past. Latitude en Precision zijn onder andere technologie die het mogelijk maakt de accu worden opgeladen tot 80 procent in ongeveer 1 uur. Houd in gedachten dat een batterij upgrade zou kunnen toevoegen aan het gewicht van de laptop.

8 Bepaal of je nodig hebt om dockingstations en randapparatuur delen met de huidige en toekomstige modellen. Latitude en Precision lijnen zijn over het algemeen achterwaarts compatibel. Met andere modellen, randapparatuur en component te wijzigen met het product overgangen.

9 Vergelijk andere bijzondere kenmerken. Modellen kunnen onder meer onderhoud van het systeem gereedschappen, software waarmee u toegang tot functies, zonder opstarten in Windows, zaken die komen in een waaier van kleuren en ingebouwde breedband kaarten.