Hoe te testen & Monitor Internet Speed

Het is onmogelijk om precies vertellen hoe snel je internet gaat door gewoon rondsnuffelen - zult u merken dat uw verbinding traag is, maar om de exacte snelheid weet, moet u een snelheidstest dat werkt door het verzenden van gegevens tussen uw computer en de aanloop website, dan berekenen hoe snel de data heen en weer overgedragen. Gratis gebruik maken van diensten die door Internet snelheidstest sites zoals SpeedTest, Bandwidth Plaats of Speakeasy om uw Internet snelheid te controleren door het testen van uw verbinding op een regelmatige basis.

instructies

1 Navigeer met je webbrowser naar de Speakeasy Speed ​​Test webpagina (zie bronnen). Selecteer de stad dichtstbijzijnde u uit de lijst, dan wachten op de snelheidstest te vullen en uw snelheid testresultaten weer te geven.

2 Ga naar bandbreedte Place's Internet Speed ​​Test webpagina (zie bronnen). Klik op "Start Test" en wacht tot de test is voltooid. Uw upload en download snelheden worden vervolgens op het scherm weergegeven.

3 Ga naar SpeedTest's Test Your Connection webpagina (zie bronnen). Klik op 'Begin Test. " De test kan twee tot drie minuten, waarna de resultaten op het scherm worden weergegeven te nemen.

Hints

  • Om nauwkeurige resultaten te krijgen, niet doorbladeren andere websites terwijl de snelheidstest werkt.