Nadelen van het gebruik van een elektronische agenda

Nadelen van het gebruik van een elektronische agenda


Diaries hebben bestaan ​​in vele vormen sinds geschreven taal werd ontwikkeld. Diaries blijven een populaire manier om gevoelens te uiten, je leven vast te leggen, of bijhouden van belangrijke gebeurtenissen. Met de groei van het internet en elektronische technologie, is het zeer populair geworden voor elektronische agenda's in plaats van papieren degenen te houden. Hoewel deze dagboeken bieden veel flexibiliteit op gebieden als het formatteren en zoeken Oudere gegevens, hebben ze een aantal mogelijke nadelen.

Privacy

Een van de grootste problemen waarmee gebruikers van elektronische agenda's is privacy. Dit kan een probleem zijn met zowel online tijdschriften op sites zoals LiveJournal of Wordpress gehouden, en met journaling software die u op uw computer. websites op internet gebaseerde hebben het nadeel dat ze vaak te vinden als iemand je naam, de onderwerpen waarover je schrijft, of andere informatie over u weet. Sommige sites hebben privacy-instellingen, maar ze veranderen vaak met weinig of geen aandacht aan hun gebruikers, of zijn moeilijk te navigeren. Dit kan u met zekerheid gaten, waarbij ongewenste mensen kunnen bekijken en soms zelfs commentaar op uw agenda. Ze kunnen ook tekst te kopiëren, of neem screen shots van de pagina, zodat ze later kunt bekijken, zelfs als u uw instellingen hebt veranderd.

Journaling software op uw computer staan, dus het kan niet worden gevonden door zoekopdrachten op internet. Helaas zal het programma verschijnen op uw lijst van beschikbare programma's; ja, kan iemand met behulp van uw computer zien dat je journaling software. Een eenvoudige keylogger, of zelfs alleen maar een goede gok, kan uw wachtwoord op en geven toegang tot uw persoonlijke geschriften.

Retentie en beveiliging

Online blogging en agenda plaatsen kan al dan niet een reservekopie van uw dagboek bij te houden. Sommigen, zoals LiveJournal, hebben een ingebouwde back-upprogramma's, maar die nutsbedrijven werken vaak slecht of zijn omslachtig. Het opslaan van het tijdschrift door middel van software van derden is een optie, maar kan tijdrovend zijn en vaak zal een deel van de randapparatuur zoals opmerkingen of foto's missen.

Verenigbaarheid

De meeste mensen hopen terug te kijken naar hun dagboek van tijd tot tijd, in de loop van vele jaren. Helaas is het mogelijk om online dagboek hosts om close-up winkel met vrijwel geen bericht; en, zelfs als u een back-up van uw bestanden van de site, kan het moeilijk zijn om een ​​andere site of een programma dat de back-up bestanden correct lezen. Als u gebruik maakt journaling software, moet u wellicht een andere versie van de software of een upgrade te kopen, op een bepaald punt. Software bedrijven soms ook stoppen met het maken van software, zodat u klauteren om software die compatibel is met het tijdschrift bestanden die u al te vinden. Omzetten van de software naar een nieuw formaat, als het mogelijk is, kan moeilijk en tijdrovend zijn.