Opnemen een audiofragment in XP

Opnemen een audiofragment in XP


De Windows XP-Sound Recorder programma is onderdeel van Microsoft Windows en stelt u in staat om audio-opnamen op uw pc. Audio-ingang kan afkomstig zijn van een microfoon of een andere bron, zoals een hi-fi systeem, zodat u oude platen of cassettes overzetten naar digitaal formaat. Na de conversie kunt u deze branden op een cd of speel de bestanden op een MP3-speler. Sound Recorder heeft ook basisbewerkingen faciliteiten, zodat u secties te verwijderen van audio, join meerdere audioclips en verander het volume van de opgenomen audio.

instructies

1 Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Alle programma's", "Toebehoren", "Entertainment" en vervolgens op "Sound Recorder."

2 Sluit een microfoon aan op de desbetreffende aansluiting op de achterkant van de computer. Deze bus zal worden gevestigd in de buurt van de luidspreker-aansluiting en wordt het label "Mic" of met een afbeelding van een microfoon.

3 Klik op de opnameknop met een rode cirkel om de opname te starten.

4 Klik op de stopknop met een zwart vierkant om de opname te stoppen.

5 Klik op 'Opslaan als' in het menu "Bestand" om het bestand op te slaan. Voer de bestandsnaam in en klik op de knop "Opslaan" om het bestand op te slaan.

Hints

  • Als u geen geluid kunt opnemen, controleert u of de microfoon correct is aangesloten en niet is gedempt in de geluidsinstellingen van Windows.