Hoe een Athlon X2 4850E Overclock

Hoe een Athlon X2 4850E Overclock


De Athlon X2 4850E-serie processoren zijn dual-core processoren meest gevonden in desktop computers. De snelheid van een computer processor presteert bij bepaalt de algehele snelheid van de computer met behulp van de CPU. Overklokken de Athlon X2 4850E duwt de CPU dan de snelheid defaults opgelegd door de fabriek. Om de Athlon X2 4850E overklokken, moeten de instellingen in het BIOS moet worden veranderd.

instructies

1 De macht van de computer met de Athlon X2 4850E. Houd F8 of F11 (afhankelijk van het systeem) te verplaatsen naar het opstartmenu. Druk op de "BIOS", "BIOS-instellingen" of "BIOS Features Setup" optie, afhankelijk van uw systeem.

2 Treed binnen in de tab "External Bus" van het menu. Zoek "Front Bus" en selecteert u de waarde in het tekstveld. Verhoog de waarde van de hand van de waarde boven de standaardinstelling. Dit roept de Athlon X2 4850E voorkant bussnelheid.

3 Voer in het tabblad "CPU" van het menu. Zoek "Multiplier" en selecteer de waarde in het tekstveld. Verhoog de waarde van de hand van de waarde boven de standaardinstelling. Dit verhoogt de snelheid van de voorste bus frequentie van de Athlon X2 4850E's.

4 Verlaat het opstartmenu en de afwerking van het opstarten van de computer-systeem. De Athlon X2 4850E is nu overclocked.

Hints

  • Eventuele wijzigingen in de instellingen in het BIOS menu worden ongedaan gemaakt door te drukken "Naar fabrieksinstellingen" in de BIOS-menu.
  • Alle garanties in verband met de computer kan komen te vervallen worden als overklokken is uitgevoerd.