Hoe te bekijken Live Stream Video van een pc naar een Sony Television

Naarmate het aantal internetgebruikers blijft toenemen, zijn meer bedrijven en netwerken uitzenden van live evenementen via het internet. In feite zijn veel uitzendingen zijn alleen beschikbaar op het web en niet via de reguliere uitzending of kabel-kanalen. Moderne computers en snelle breedbandverbindingen maken het voor u mogelijk om live web-uitzendingen in bijna-HD-kwaliteit bekijken op uw computer monitor. Veel PC beeldschermen te klein voor het bekijken door een groep. Sluit uw computer aan een Sony-televisie en bekijk de live stream video op grotere scherm van de TV.

instructies

1 Schakel de computer en de Sony-televisie die u wilt gebruiken voor het bekijken van live-uitzendingen.

2 Zoek de secundaire video-poort aan de achterzijde van de PC. Sommige high-end PC's ondersteunen meerdere monitoren door middel van meerdere uitgangen. Als uw pc een tweede video-poort heeft, sluit u een USB-adapter aan op een vrije USB-poort. Windows herkent en configureert de USB-video-adapter automatisch en zonder bestuurder in de meeste gevallen.

3 Zoek een geschikte video-ingang aan de achterzijde van de Sony TV. Afhankelijk van de leeftijd en het model van uw Sony-televisie, kan het apparaat een DVI, HDMI of VGA-ingang hebben. Oudere tv's hebben meestal VGA-ingangen, terwijl de nieuwere modellen van Sony zijn doorgaans voorzien van DVI of HDMI-poorten.

4 Controleer of de poort op de TV is dezelfde als die op de PC. U kunt ook de aanschaf van een video-kabel aan op de connector gebruikt om de computer aan te sluiten op de TV te zetten. U kunt een adapter gebruiken om te converteren van DVI naar VGA, VGA-naar-DVI, DVI naar HDMI of HDMI-naar-DVI; U kunt echter een adapter niet gebruiken om HDMI te converteren naar VGA of VGA-naar-HDMI. Merk op dat als je een USB-video-adapter te gebruiken (omdat uw computer slechts één video-uitgang), moet u een DVI- of VGA-kabel connector gebruiken, omdat dit soort adapters te doen HDMI-ondersteuning niet bieden.

5 Sluit de videokabel (en de adapter, indien nodig) om de video-poort of USB-video-adapter op de computer en de video-ingang op de tv.

6 Zet uw Sony TV eerst, dan start je PC. Meld u aan bij Windows en wacht tot het bureaublad volledig geladen.

7 Gebruik de afstandsbediening van de Sony-televisie op de "Input" of "Source" voor de haven wordt gebruikt om de PC aan te sluiten op de televisie te selecteren. Druk op de "Input" of de knop "Bron" op de Sony afstandsbediening een paar keer totdat het Windows-bureaublad van de computer wordt weergegeven op het televisiescherm.

8 Druk op de "Windows Logo" toets en "P" gelijktijdig naar de multi-monitor snel instellingen venster te openen. Klik op de afbeelding met het label "uit te breiden." Windows geeft een leeg bureaublad scherm op het tv-scherm Sony.

9 Ga naar de website van het streamen van het live evenement. Laad de video in de webpagina speler op de gebruikelijke wijze.

10 Klik op de titelbalk aan de bovenkant van het browservenster. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep het browservenster op het tv-scherm Sony.

11 Klik op de "Maximize" of "Full Screen" knop op de werkbalk Web videospeler. Windows geeft de streaming video op volledig scherm op de Sony TV.