Hoe maak je een Flow Grafiek van het Proces Maak

Hoe maak je een Flow Grafiek van het Proces Maak


Proces stroomdiagrammen gebruiken diagrammen om de chronologische stappen die betrokken zijn bij het invullen van projecten, een sollicitatieprocedure of een opleiding te illustreren. Opdat de diagrammen doeltreffend te zijn moeten ze gemakkelijk te lezen, begrijpen en te volgen. Naast illustreert stap voor stap actiepunten stroomschema's helpen de bereider te herkennen leemten in het proces voordat deze wordt uitgerold tot een groter publiek. Leer hoe u een stroomschema maken met behulp van Microsoft Windows.

instructies

1 Bouw de schelp. Klik op "Insert" en vervolgens "Text Box." Typ de titel voor uw stroomschema in het tekstvak. Bijvoorbeeld, als u het proces beschrijft voor het rijden op een fiets, kan je typt "rijden op een fiets gemakkelijk gemaakt." Verander het lettertype op uw tekstvak door te bladeren via het tekstvak grens, rechts te klikken op de muis en het selecteren van "Font." Gebruik de drop-down box om het lettertype kleur, grootte en type te veranderen. Klik vervolgens op "Auto Shapes" op de werkbalk. Selecteer "Flow Chart."

2 Selecteer de rechthoek. Sleep de vorm aan de bovenkant van het document pagina. Gebruik de drop-down box en selecteer "Vormen." Voeg genoeg vormen elke stap in het proces te illustreren. Bijvoorbeeld, als u een proces in drie stappen, drie vormen om het stroomschema. Om een ‚Äč‚Äčandere vorm te kiezen, klik op "Auto Shapes" en selecteer een andere vorm.

3 connectors toe te voegen. Klik op de drop-down box naast "Auto Shapes" op de werkbalk. Selecteer "Connectors." Klik en sleep de verbindingslijnen op het diagram om de vormen aan te sluiten. Richt de pijlen, zodat de stappen te verplaatsen van links naar rechts in ononderbroken volgorde.

4 Tekst invoegen. Richt je muis naar het midden van de vorm. Klik op "Tekst Box." Typ de eerste stap in het proces in de top box. Vul het bovenstaande proces totdat u in het kort en duidelijk hebt getypt uit elke stap in het proces.