Hoe maak je een webpagina formaat kunnen worden weergegeven op een BlackBerry

Hoe maak je een webpagina formaat kunnen worden weergegeven op een BlackBerry


Het ontwerpen van webpagina's voor de BlackBerry heeft unieke uitdagingen vanwege de kleinere grootte van het scherm. De sleutel tot het begrijpen formatteren van webpagina's voor de BlackBerry zal leren hoe je pagina's het meest geschikt voor de BlackBerry Browser te creëren. Webpagina's kan heel goed worden weergegeven op de BlackBerry-toestellen, zolang de inhoud volgt standaard web design best practices sinds best practices voor de BlackBerry Browser hetzelfde gebruik voor desktop inhoud volgen. Echter, het ontwerpen van lay-outs met kleinere schermen in het achterhoofd en het gebruik van <meta> tags controle van de omvang van de beste inhoud.

instructies

Hoe maak je een webpagina formaat kunnen worden weergegeven op een BlackBerry

1 Design als je zou, na best practices van standaard web design. Bijvoorbeeld, de noodzaak om afzonderlijke stof uit stijl en het gebruik van optimale opmaak voor snellere laadtijden en flexibel gehalte nog belangrijker voor kleinere schermen.

2 Code van de pagina's met HTML-markeringen zoals <div> elementen voor het blokken van de inhoud en definieert informatie hiërarchieën met het opschrift markeringen (<h1>, <h2>, enzovoort).

3 Maken web pagina-indelingen en inhoud presentatie voor de Blackberry met Cascading Styles (CSS). Met behulp van een externe CSS-style sheet versus inline of interne stijlen is efficiënter.

4 Ontwerp om uw geschreven content beperkt tot alleen wat noodzakelijk is voor het doel en publiek van uw site is. Zet belangrijke inhoud bovenaan de webpagina waar het gemakkelijk kan worden bekeken.

5 Vereenvoudig uw HTML, CSS en JavaScript-bestanden door het verwijderen van alle elementen, stijlen en scripts niet nodig. Houd CSS stylesheets en JavaScript-bestanden tot een minimum beperkt.

6 Maak webpagina lay-outs in een eenvoudige, verticaal formaat in plaats van kolommen als je niet de lay-out met CSS definiëren. Echter, CSS lay-out is de voorkeur, omdat het zorgt voor meer flexibele presentatie van verschillende browsers aan te passen.

7 Ontwerp webpagina's die overweg kan met diverse scherm breedtes in plaats van vaste breedten om pagina's op maat dienovereenkomstig te zorgen voor BlackBerry-toestellen.

8 Informeer de browser die de webpagina is ontworpen voor BlackBerry-toestellen met behulp van één van de volgende regels code in de HTML <head> sectie.
<Meta name = "viewport" content = "width = 320" />
of
<Meta name = "HandheldFriendly" content = "true" />