Hoe te configureren My Other Laptop met het internet toegang via My Beveiligde Router

Hoe te configureren My Other Laptop met het internet toegang via My Beveiligde Router


Een thuis- of kantoornetwerk kunnen veel verschillende mensen toegang krijgen tot uw internetverbinding, maar in sommige gevallen kunt u niet wil gewoon iemand om verbinding te maken met het netwerk. Met behulp van een netwerk wachtwoord beveiligt uw router en wordt voorkomen dat onbevoegde gebruikers via uw internetverbinding. andere laptop toe te voegen aan uw bestaande netwerk duurt slechts een paar momenten dat je de ingebouwde netwerkverbinding instellingen in het Windows 7 besturingssysteem te gebruiken.

instructies

1 Zet uw laptop overal binnen het bereik van uw draadloze router. Sluit een Ethernet-kabel tussen de Ethernet-poort van uw laptop en een van de genummerde poorten aan de achterzijde van de router als u een bedrade router.

2 Zoek het pictogram netwerk in de onderste rechterkant van het scherm. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram om een ‚Äč‚Äčlijst met gedetecteerde netwerken te brengen.

3 Selecteer de naam van uw netwerk en klik op "Connect". Typ het wachtwoord voor uw beveiligde router in het tekstveld en klik op "Connect" om uw laptop toe te voegen aan het netwerk.

Hints

  • Het proces is iets anders als u werkt met Windows Vista. Open het menu Start en klik op "Verbinding maken." Klik op "Show" en kies "All". Klik op de naam van het netwerk en kies "Connect". Typ het wachtwoord van de router en kies "Connect".
  • Bij sommige modellen router, moet u het wachtwoord direct ingesteld via menuscherm van de router. Navigeer je webbrowser "http://192.68.1.1," of welke het adres van uw router gebruikt voor zijn menu. Open het tabblad 'Beveiliging' en scroll naar beneden om de optie met het label "Encryption" of iets dergelijks. Typ een wachtwoord in het desbetreffende tekstveld en kies 'Toepassen'.
  • De naam van het netwerk verschijnt alleen in de lijst als u reeds opstelling een draadloos netwerk. Open het menu Start als u dat nog niet het netwerk al op een andere computer gemaakt. Klik op "Configuratiescherm" en vervolgens op "Network and Sharing Center." Kies "Opzetten van een nieuwe verbinding of netwerk" en dan "Setup een netwerk." Typ de naam voor uw netwerk en het wachtwoord dat u wilt gebruiken in de desbetreffende tekstvelden en klik op 'Volgende'.