Photo Viewer Programma

Photo Viewer Programma


Er zijn veel programma's voor het bekijken van digitale foto bibliotheken. Sommige programma's zijn gratis en te downloaden van het web. Anderen zijn verpakt als software bundels met andere toepassingen, en kunnen bewerken en publiceren mogelijkheden. Foto's bekijken verenigbaar zijn met één of meerdere besturingssystemen. Enkele van de meest populaire foto bekijken programma's zijn Adobe's Flex, Google's Picasa, SimpleViewer en SimpleViewer Pro, Aperture en iPhoto.

Adobe Flex

Flex is een basic foto-viewer applicatie. Flex toont fotominiaturen in een enkele rij langs de onderkant van het scherm. Het selecteren van een thumbnail toont een vergroting van dat beeld in het grootste deel van het scherm. Flex biedt een carrousel viewing optie die cycli door middel van foto's met een "volgende" en "vorige" commando's. Flex heeft een diashow functie die cycli al full-screen versies van de foto's in een galerie. Flex is compatibel met Windows-besturingssystemen.

Picasa

Picasa is een gratis foto's bekijken, bewerken en organiseren programma ontwikkeld door Google. Picasa detecteert alle beeldbestanden zijn opgeslagen op uw computer automatisch, en maakt het mogelijk het importeren van foto's voor cd's, het geheugen auto's, scanners, webcams, digitale camera's en het internet. Picasa stelt gebruikers in staat aan te passen en foto's te delen met online webalbums of te uploaden naar social media websites. Picasa is compatibel met Mac en Windows-besturingssystemen.

SimpleViewer

SimpleViewer is een foto bekijken programma beschikbaar in gratis en betaalde versies. SimpleViewer stelt gebruikers in staat om op maat gemaakte afbeelding flash galerijen te publiceren op websites te maken. De gratis versie creëert een flash gallery lay-out met foto thumbnails aan de linkerkant van het scherm met een vergrote afbeelding wordt weergegeven aan de rechterkant. De betaalde versie bevat layout aanpassingsopties zoals verkleinde maten en achtergrondkleuren. SimpleViewer galeries pijlpictogrammen om door de galerie. Simple Viewer is compatibel met Mac en Windows-besturingssystemen.

iPhoto

iPhoto is een foto bekijken, ordenen, bewerken en publiceren van software applicatie ontwikkeld door de Apple Corporation. iPhoto slideshow-functie stelt gebruikers in staat om diavoorstellingen te passen met verschillende thema's, lay-outs, titels en overgangen. Diavoorstellingen kunt nummers opnemen van een gebruiker iTunes-bibliotheek. iPhoto past automatisch het formaat foto's voor e-mail, web galerijen en iPhone. iPhoto kunt afdrukken bestellen vanuit de applicatie en publiceren naar andere social media websites.

Opening

Aperture is een foto bekijken, bewerken en organiseren applicatie ontwikkeld door de Apple Corporation voor professionele fotografen en gevorderde hobbyisten. Het breidt op iPhoto's bewerken en publiceren functies, en stelt gebruikers in staat om te bladeren en navigeren een bibliotheek van foto's met een volledig scherm browse-functie. De bladeren functie omvat een bibliotheek pad navigator te verplaatsen tussen mappen, projecten en albums. Gebruikers kunnen op maat slideshows voor het web of DVD weergave te creëren. Aperture verenigbaar met de Mac-besturingssysteem.