Hoe om de Share Aan Post op Blogspot

Hoe om de Share Aan Post op Blogspot


Het toevoegen van een aandeel functie om uw blog posts kan helpen meer verkeer naar uw blog, omdat bezoekers publiceren je berichten op Twitter, Facebook, Google Plus en andere sociale netwerken en micro-blogging diensten. BlogSpot - nu genaamd Blogger - is voorzien van een "Share" tool die u automatisch kunt toevoegen aan elk van uw blog posts. De tool is niet standaard ingeschakeld, maar u kunt automatisch activeren van de Share-functie van jouw pagina Blogger-instellingen.

instructies

1 Log in op je Blogger-account. Standaard Blogger opent op de pagina Dashboard dat al uw gehoste blogs lijsten.

2 Klik op de "Design" optie in het submenu onder de titel van de blog waarop u de Share-functie toe te voegen.

3 Klik op de blauwe link 'Bewerken' in het vak blog-berichten op de Toevoegen en Schikken Pagina-elementen pagina. Dit opent de Blog Posts venster Configure.

4 Klik op het selectievakje naast "Show Share Buttons" te selecteren en schakel deze functie op al je blog posts.

5 Scroll naar de onderkant van het venster. Sleep de Share knop element en zet het op de gewenste positie in de post; bijvoorbeeld onderaan de paal pagina of naar boven onder de posttitel. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen op te slaan en schakel de Share-functie op uw blog.

Hints

  • Bezoekers die op een van de Share-knop zal een link naar de blog post te sturen naar de geselecteerde sociale netwerk of micro-blogging site.