Hoe kan ik een microfoon Voeg toe aan een PC

Hoe kan ik een microfoon Voeg toe aan een PC


Een microfoon kan een nuttige aanvulling op uw personal computer setup. U kunt een microfoon gebruiken om uw stem, muziekinstrumenten of geluidseffecten opnemen op een audio-opname programma. Een PC uitgerust met een microfoon geeft u ook de mogelijkheid om andere mensen te praten via het internet. Gelukkig, het toevoegen van een microfoon op uw PC is een eenvoudig project dat zonder veel moeite, tijd en kosten kunnen worden afgerond.

instructies

Hoe kan ik een microfoon Voeg toe aan een PC

1 Kies een USB-audio-interface. Koop een audio-interface met ten minste een XLR-ingang. Een bezoek aan een plaatselijke muziekwinkel of koop een interface zoals de Tascam US-100 of Edirol UA-25.

2 Zet de computer aan en sluit de audio-interface. Steek de dunnere, bredere uiteinde van de USB-kabel in de USB-poort van de PC en sluit het dikkere uiteinde van de kabel in de audio-interface.

3 Schakel de audio-interface en wacht op uw computer naar de nieuwe hardware herkennen. Installeer alle software drivers nodig om ervoor te zorgen dat uw pc accepteert de audiosignalen van de audio-interface. Gebruik de cd die bij de audio-interface om de driver te installeren of downloaden van de driver online.

4 Sluit uw microfoon aan op de audio-interface. Steek de stekker van de XLR-kabel aan op de audio-interface en sluit het vrouwelijke uiteinde in de microfoon. Steek een hoofdtelefoon in de audio-interface en leg ze op.

5 Openstellen van een geluidsopname applicatie of webcam applicatie om de microfoon te testen. Als je niet al een programma van dit type, downloaden van een applicatie. Raadpleeg de handleiding voor uw toepassing om te bepalen hoe de input en het volume aanpassen van instellingen voor de microfoon. Verlaag het volume van de audio-interface als je hoort het knippen of knallen als je spreekt of speel het geluid in de microfoon.

Hints

  • Gebruik een hoogwaardige condensator microfoon voor de zuiverste en meest opnames van hoge kwaliteit op uw pc.