FID File Type

Meerdere programma's gebruiken de FID extensie, en geen verband met elkaar. Dit betekent dat een FID van het ene programma niet zal werken met een andere. Eén type FID bestand is een streaming video-bestand vergelijkbaar met het FLV extensie. Een ander FID extensie wordt gebruikt door een programma met de naam File Expander. De FID-extensie is een Microsoft System file bekend als de Microsoft Catalog Indexing-service File. Tenslotte wordt het FID extensie geassocieerd met Bruker Nuclear Magnetic Resonance (NMR) systemen, instrumenten en software.

Speel de FID Video Extension

Er zijn maar weinig programma's ondersteunen de FID videobestand extensie. In feite, in plaats van het vinden van een videorecorder die FID ondersteunt, is het makkelijker om het toestel gaat naar de meer algemeen ondersteunde FLV formaat. FID en FLV zijn zo op elkaar lijken dat je niet eens een converter nodig. Verander enkel de bestandsextensie van FID naar FLV. Bijvoorbeeld, als uw FID bestand heet "example.fid," hernoem het dan, 'example.flv. "

file Expander

File Expander is een forensisch onderzoek tool ontwikkeld door Forensic Innovations. File Expander maakt in principe gebruikers de mogelijkheid om bestanden uit te breiden naar hun core-bouwstenen voor analyse. Deze functie is vooral handig voor het opsporen van kwaadaardige programma's, zoals virussen, trojans en wormen, verborgen in schijnbaar onschuldige software. De FID-bestand voor Expander File is een database-bestand dat een beschrijving en de aard van de bestandsformaten ondersteund door de File Expander-software bevat.

Microsoft Catalog Indexing-service

Microsoft Indexing Service haalt gegevens uit bestanden, en creëert een geïndexeerde catalogus. FID bestanden worden aangemaakt door de Indexing-service, en zij de gegevens waarmee het Windows-besturingssysteem uit te voeren zoekopdrachten snel en efficiënt bevatten.

Bruker NMR

De FID extensie wordt ook geassocieerd met Bruker NMR instrumenten en software. Bruker NMR-systemen worden gebruikt om moleculen te bestuderen. Ze kunnen worden gebruikt om de interactie van moleculen hun moleculaire structuur en kinetiek te bestuderen. FID-bestanden zijn dataformaten gered door Bruker NMR instrumenten.