Uw ISP Will not Let You E-mail verzenden via een derde-partij SMTP-server

De meeste ISP's (Internet Service Providers) bieden hoffelijkheid e-mail accounts wanneer u zich abonneren op Internet service. De verstrekte e-mailaccount heeft specifieke mailinstellingen die worden gebruikt voor het verzenden en ontvangen van e-mail. Als u probeert om e-mail te verzenden zonder gebruik te maken van uw ISP-instellingen wordt uw bericht niet verzenden. In plaats daarvan krijg je een "SMTP relay geweigerd 'ontvangen of" Relay geweigerd'. Er zijn verschillende alternatieven voor het krijgen van het verleden deze foutmelding.

SMTP relay Defined

SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) Relay is wanneer u probeert om e-mail via uw internetverbinding met behulp van een vreemde e-mailserver te sturen. Internet Service Providers vereisen dat u uw identiteit te authenticeren bij het verzenden van e-mail via uw internetverbinding. Door het verzenden van een externe SMTP server, is het mogelijk om het authenticatieproces omzeilen. Sommige mensen gebruiken SMTP relay als een maas in de wet om weg te komen met spam en e-mail misbruik. Om dit gedrag te voorkomen, uw ISP moet u mail te sturen met behulp van de uitgaande mailserver. Dit geldt vooral wanneer u probeert om e-mail te verzenden vanuit een-ISP e-mailaccount.

Change SMTP-server

Als je tevergeefs probeert een van derden SMTP-server gebruiken met een-ISP e-mailadres, wijzigen de SMTP-server van uw ISP-instellingen weer te geven. De vereiste SMTP-server worden vaak vermeld op de website van uw ISP. Als u uw instellingen in Outlook Express te veranderen, klikt u op 'Extra' in het e-mailprogramma's bovenste navigatiebalk. Selecteer "Accounts." Klik op het tabblad "Mail". Selecteer de e-mailaccount die u probeert om post te verzenden met. Klik op 'Eigenschappen'. De SMTP-instellingen bevinden zich onder het tabblad "Servers".

Gebruik van derden Servers

Sommige Internet Service Providers kunt u e-mail via uw internetverbinding via andere e-mail service providers, zolang je niet "mix en match" servers. Om de servers van derden te gebruiken, maakt u een onafhankelijke profiel voor uw externe e-mailaccount. Om dit te doen, opent u uw e-mailprogramma en voltooi de e-mail setup wizard. Voor Outlook Express, wordt dit gedaan door te klikken op 'Extra' in het navigatiemenu. Selecteer "Accounts", "Mail" en "toevoegen." Je moet POP3 en SMTP-server gegevens van derden mail provider bij het invullen van de wizard, evenals uw derden e-mailadres en wachtwoord.

Mail Online

Een manier om uw internetverbinding gebruiken om e-mail te verzenden via niet-ISP servers is om de derde-partij mailprovider online webmail programma te gebruiken. Niet alle van derden mail providers bieden een online webmail programma. Om mail online te verzenden, bepalen de website-adres voor de derde-party provider WebMail portal. Meld u aan bij de portal met behulp van derden e-mailadres en wachtwoord. Selecteer de optie maken en verzenden van een nieuw bericht.