Hoe te dwingen Media Player om Buffer

Als uw internetverbinding regelmatig wegvalt of produceert inconsistent snelheden, zult u merken dat het moeilijk is om streaming video via het internet te bekijken. Hoewel de standaard buffering instellingen voor Media Player voldoende voor het bekijken van het begin van de video kan zijn, kan je moet wachten door de lange pauzes in het midden als uw computer aanvullende gegevens downloadt. Door het forceren van Media Player om meer gegevens te bufferen bij het begin van een video, zal dit ervoor zorgen dat streaming video zal blijven spelen als uw internetverbinding een korte probleem tegenkomt.

instructies

1 Klik op de "Now Playing" knop in Media Player en klik op 'Meer opties. "

2 Klik op het tabblad 'Performance'.

3 Klik op de "Buffer" knop onder "Network Buffering," en voer het aantal seconden dat Media Player moeten buffer tijdens het streamen van video. De maximale lengte die je kunt kiezen is 60 seconden.

4 Klik op "OK" om de wijziging op te slaan.

Hints

  • Door het forceren van Media Player te stomen inhoud buffer, is een klein afweging gemaakt. Een langere buffer betekent dat video's meer kans om te blijven spelen als uw internetverbinding vertraagt ​​tijdelijk niet beschikbaar zal zijn. Echter, het zal ook langer duren voor de video's te beginnen met spelen.