Hoe maak je een verborgen bestand Recover

Hoe maak je een verborgen bestand Recover


Een verborgen bestand is er een die bestaat op de harde schijf van uw computer, maar is onzichtbaar voor jou. Als een bestand verborgen is, zal het niet zichtbaar zijn wanneer u bladeren voor of weergegeven als u uw computer zoekfunctie gebruiken. Echter, door een instelling op uw computer te veranderen, kunt u toegang tot uw verborgen bestanden te krijgen door ze zichtbaar.

instructies

Vista en Windows 7

1 Openstellen van een map in Windows Vista of 7.

2 In de buurt van de top van het venster map, klik op "Organiseren," en klik op "Folder en Search Options."

3 Ga naar het tabblad "View" en kijk naar beneden naar de rubriek getiteld "Verborgen bestanden en mappen." U ziet twee keuzerondjes gelabeld en "Do Verborgen bestanden en mappen, niet laten zien" "Verborgen bestanden en mappen." Kies de tweede en klik op "OK." Nu zijn alle van de verborgen bestanden en mappen op uw computer zichtbaar. Als u deze instelling te keren, herhaalt dit proces en verander de instelling terug naar "Do Verborgen bestanden en mappen niet te laten zien."

Windows XP

4 Ga naar een willekeurige map in Windows XP en klik op het menu "Extra" bar. Selecteer 'Mapopties. "

5 Dit brengt de "Folder Options" dialoogvenster. Klik op het tabblad "View".

6 Kijk naar beneden om de instelling met de titel "Verborgen bestanden en mappen." Selecteer "Verborgen bestanden en mappen," en klik op OK. Alle verborgen bestanden en mappen worden nu zichtbaar op uw computer. Als u nodig hebt om deze verandering te keren, gewoon terug naar hetzelfde venster en kies "Do Verborgen bestanden en mappen niet te laten zien."

Mac OS X

7 Toont verborgen bestanden op OS X is een beetje lastiger. Open 'Terminal' en typ de volgende opdrachtregel:

defaults write AppleShowAllFiles JA

8 Druk op Enter.

9 Nu al uw bestanden, inclusief verborgen bestanden, zichtbaar. Als je dingen wilt terug naar de goede oude tijd voordat je wist van al deze verborgen bestanden, die u zult beginnen om echt overal te veranderen, kunt u gewoon terug naar Terminal en typ gaan in de tegenovergestelde van de oorspronkelijke opdracht die uitkomt als:

defaults write AppleShowAllFiles NO

Druk op "Enter" en alles gaat terug naar normaal.

Hints

  • Vele dossiers zijn verborgen voor een reden. Ze zijn systeembestanden die zal verstoppen uw visie waardoor het moeilijk voor u om gemakkelijk te navigeren of ze essentieel zijn bestanden die uw systeem blijven werken. Verwijder hen, en je zou kunnen worden in zeer grote problemen.
  • Een woord van advies: tenzij je verborgen bestanden zelf hebt gemaakt en je probeert om ze terug te vinden, of als u een specifieke taak die je nodig hebt om uit te voeren op een systeem bestand - en je weet wat je aan het doen bent - net tevreden zijn met de mogelijkheid om uw reguliere bestanden zien en laat het daarbij. Soms is het gewoon beter niet alles wat er in uw computer te leren kennen.