How Do You Someone Toevoegen aan je chatlijst op Facebook?

Social media tool Facebook verbindt je met je vrienden met behulp van verschillende middelen, zoals het openbaar "Wall 'en' News Feed 'berichten, foto en video-uploads en direct, privéberichten. Het is ook mogelijk om te communiceren met je vrienden in real-time met behulp van Facebook-chat. Alle gebruikers die u bevriend weergegeven in uw chat-lijst wanneer ze online zijn en aangemeld bij Facebook.

instructies

1 Klik op de "Toevoegen als vriend" knop op het profiel van de persoon met wie u wilt chatten als je dat nog niet hebt gedaan. Om te chatten met iemand op Facebook - alsmede het gebruik bijna alle andere communicatiemiddelen de site biedt - u moet zijn aangemeld bij uw account.

2 Open the box "Facebook Chat" van tijd tot tijd om uw Facebook Chat-interface te controleren om te zien of een bepaalde gebruiker is online. Als een gebruiker met wie je vrienden online en het gebruik van Facebook is, wordt hij automatisch in je chat.

3 Klik op het vak Chat om uw eigen status op "Online" als u wilt chatten met andere gebruikers. Als een grijze cirkel en het woord "Offline" verschijnt naast de Facebook Chat vak, ben je offline ingesteld.

Hints

  • Als een vriend van jou nooit verschijnt in uw chat-lijst, is het mogelijk dat hij zich ingesteld op offline. Als alternatief kan hij u hebt toegevoegd aan een lijst van mensen met wie hij niet wil om te chatten. Neem contact op met vrienden op individuele basis om hen te vragen over onregelmatigheden met chatten en het online.