Hoe te controleren of een website is Up & Running

Hoe te controleren of een website is Up & Running


Surfen op het World Wide Web kan een frustrerende ervaring als de websites die u wilt bezoeken zijn onbereikbaar. Uiteraard zijn alle websites tenminste enig geplande downtime, bijvoorbeeld om hun hardware of software upgrade. Maar ze hebben ook ongeplande downtime, om redenen variërend van een eenvoudige DNS routing fout om een ​​volledige server kernsmelting. In sommige gevallen kan een website zelfs werken goed voor sommige gebruikers maar niet voor anderen. Dat is de reden waarom websites zoals CheckSite, IsThatSiteDown, DownForEveryoneOrJustMe en DownOrNot kunt u controleren of een website is echt onbereikbaar is, of gewoon onbereikbaar voor jou.

instructies

1 Voer het adres van CheckSite, IsThatSiteDown, DownForEveryoneOrJustMe of DownOrNot (zie bronnen) in de adresbalk van uw browser en druk op enter. Elk van deze websites zal een derde website te vragen voor u om te bepalen of die website is up and running.

2 Voer het adres van de site die u wilt controleren in het adresveld op de website van een derde partij en druk op enter. Dit zal de website om te bepalen of het is bereikbaar te vragen.

3 Wacht tot de query te voltooien. Merk op dat deze overal kan nemen van een paar seconden tot een halve minuut, tot vragen vanuit verschillende locaties over de wereld om gestuurd om nauwkeurig te bepalen of een bepaalde website werkelijk onbereikbaar voor iedereen. Nadat de query is voltooid, wordt de pagina van de resultaten weer te geven.