Hoe om te Naast een HP 2025

Hoe om te Naast een HP 2025


Of u uw HP Pavilion 2025 te gebruiken voor zaken of gewoon thuis, weten hoe te verwijderen en te vervangen door de verschillende componenten kan bespaart u een hoop geld. De kosten van de professionele dienstverlening op een HP 2025 kan vrij hoog, dus hoe meer je kunt doen op je eigen hoe beter je wordt. Gewoon verwijderen van de zaak en het identificeren van de verschillende componenten binnen is een goed begin.

instructies

1 Sloot de HP 2025 naar beneden en verwijder het netsnoer. Draai het apparaat om zodat de achterkant naar u toe.

2 Verwijder de vier schroeven op elke hoek van de zaak, en schuif de dekking van het geval vrij van de computer chassis. Zoek de geheugenmodules, duw de witte klemmetjes helemaal tot aan de zijkanten en til de modules uit de computer.

3 Zoek de flat, grijs lint kabel lopen van het moederbord naar de harde schijf. Verwijder de lintkabel en de voedingskabel in te gaan op de stroomvoorziening van de harde schijf. De harde schijf baai is aan de bovenkant van de behuizing van de computer. Verwijder de schroeven waarmee de vaste schijf op zijn plaats te houden, en schuif het station uit de baai.

4 Verwijder de lintkabel van de optische drive. De optische drive bay is net onder de harde schijf. Maak de stroomkabel die naar de optische drive ook. Verwijder de schroeven waarmee het optische station op zijn plaats te houden, en schuif het station uit de baai.

5 Controleer de onderzijde van de behuizing voor insteekkaarten. Verwijder de schroeven waarmee de kaarten in zijn plaats te houden, dan is het grijpen van de kaarten stevig vast en trek ze uit de HP 2025.