Hoe maak je een Keylog Detect

Hoe maak je een Keylog Detect


Een keylogger is een softwareprogramma of een apparaat dat spoor van elke toetsaanslag getypt in een computer houdt. Soms keyloggers worden gebruikt door ouders om de computer activiteiten van hun kinderen te controleren of de door het bedrijfsleven om ervoor te zorgen dat computers worden alleen gebruikt voor het werk. Helaas worden keyloggers ook gebruikt door cybercriminelen, die keyloggers gebruiken om gebruikersnamen, wachtwoorden en creditcardgegevens van een individu te bepalen als ze worden getypt in de computer. Keyloggers gebruikt om deze reden gevaarlijk en belangrijk te voorkomen.

instructies

1 Onderzoek de kabel tussen uw toetsenbord en de pc. Hoewel software keyloggers komen vaak voor, er zijn hardware keyloggers, die in de lijn tussen uw toetsenbord en uw computer kunnen worden ingevoegd. Gelukkig, deze zijn meestal ongeveer de grootte van een AA-batterij en zijn gemakkelijk te herkennen en te verwijderen.

2 Controleer de Windows Task Manager om te zien welke toepassingen worden uitgevoerd. Als u een programma loopt dat u niet bekend bent met, gebruik maken van een zoekmachine om te bepalen of het een keylogger. U kunt de Task Manager door op "Ctrl", "Alt" en "Del" op hetzelfde moment.

3 Start het programma "msconfig" in Windows om te bepalen welke programma's starten wanneer Windows opstart. Nogmaals, als je ziet iets wat je niet herkent, moet u een internet zoeken doen om te bepalen of het programma is een keylogger.

4 Update uw anti-virus software en hebben het uitvoeren van een volledige systeemscan uit. Veel anti-virus programma's nu te detecteren keyloggers.

5 Scan harde rive van uw computer naar bestanden die onlangs zijn opgeslagen. Open deze bestanden en kijken naar hen om ervoor te zorgen dat ze geen logs van wat je hebt te typen.

6 Download een software programma dat uw harde schijf en waarschuwt u wanneer bestanden worden weggeschreven naar uw harde schijf controleert. Keyloggers slaan vaak de informatie die zij hebben verzameld door het plaatsen van een bestand op uw harde schijf. De IT-Toolbox website raadt FileMon.

7 Kopen of downloaden van een keylogger programma voor het verwijderen. Programma's zoals KLDetector en SnoopFree Privacy Shield zijn speciaal ontworpen voor het opsporen en verwijderen van keyloggers.