Hoe maak je Skype Black

Hoe maak je Skype Black


Skype is een gratis programma waarmee je met andere Skype-gebruikers te communiceren over de hele wereld. U kunt dit doen via de traditionele instant messaging - waar je zowel typt wat je wilt zeggen - of door het gebruik van een webcam of microfoon, zodat u rechtstreeks praten met de persoon. Skype kunt u uw ervaring aan te passen, het veranderen van zowel de audio geluiden van het programma maakt en het uiterlijk van het programma.

instructies

1 Start Skype. Als Skype is ingesteld op automatisch starten wanneer uw computer opstart, zal er een klein blauw "S" icoon die je nodig hebt om te klikken op zijn. Zo niet, dan moet u het programma handmatig starten door het vinden van het pictogram Skype en erop te dubbelklikken.

2 Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee je geregistreerd bent.

3 Zodra Skype is geopend, klikt u op uw gebruikersnaam. Dit zal een ander menu.

4 In dit menu, klik op "Aanpassen." Een apart venster verschijnt.

5 Klik op "Achtergrond wijzigen." Uw wallpaper is de achtergrond die door het Skype-programma. Een nieuwe doos met de titel "Set Your Skype Wallpaper" zal verschijnen.

6 Selecteer "Kies een vooraf ingestelde kleur." Dit opent een nieuw venster waarin u een groot aantal verschillende kleuren zal tonen openen.

7 Kies zwart. Klik op 'OK'. Uw Skype achtergrond zal nu zwart zijn.

Hints

  • U kunt deze stappen gebruiken om een ‚Äč‚Äčaangepaste achtergrond te kiezen als goed.
  • U kunt een aangepaste wallpaper instellen als u gebruik maakt van Skype op een Mac of Linux-besturingssysteem.