Hoe krijg je een website IP-adres Door het Commando

Hoe krijg je een website IP-adres Door het Commando


U kunt het IP-adres van bijna elke website met behulp van de opdracht Uitvoeren te vinden. Dit is een zeer snelle manier om te kijken het adres zonder speciaal gereedschap of websites. Je hoeft niet eens te Opdrachtprompt te openen voor het invoeren van de benodigde commando. U kunt het IP-adres van een website voor meer informatie over. U kunt het IP-adres dat u vinden met de opdracht Uitvoeren te gebruiken met een van de vele sites online beschikbaar om informatie te vinden, zoals de geschatte locatie, ISP en de verbinding typt u een site heeft.

instructies

1 Druk op de "Windows" toetsen "R" gelijktijdig en laat deze los. Hierdoor wordt het venster "Uitvoeren opdracht" te openen.

2 Typ "ping website -t" zonder aanhalingstekens in het tekstvak, maar "site" te vervangen door de URL van de website die u wilt het IP-adres te vinden. Dit zal de site die u hebt ingevoerd, totdat u de opdracht te stoppen pingelen. Ping is een opdracht die controleert of een site bereikbaar is en hoe lang het duurt om teruggestuurd pakketjes te ontvangen van de site. Druk op Enter."

3 Bekijk het IP-adres dat is opgegeven voor de site. Dit wordt weergegeven na de tekst 'Antwoord van' in het Command Prompt venster geopend.

4 Druk op "Ctrl" en "C" om de opdracht te stoppen. De Command Prompt venster wordt gesloten.

5 Gebruik van een site zoals WhatIsMyIPAddress, IPDetails of IP-Details om uit te vinden wat extra informatie over de site, alsof het geschatte locatie en service provider.