Hoe kan ik YouTube kijken in Slow Motion

Hoe kan ik YouTube kijken in Slow Motion


Kijken naar een YouTube-video in slow motion kan amusant zijn, maar het kan ook praktisch zijn. U kunt kijken naar high-speed skateboarding ongevallen in slow motion om een ​​beter zicht op de actie en kan ook vertragen instructievideo's die het gemakkelijker maken om bij te blijven. Tot voor kort moest je betalen voor software van derden om YouTube-video's in slow motion te kijken. Nu echter, YouTube is het aanbieden van een alternatief voor de Adobe Flash speler is het altijd gebruikt, dus je kan vertragen YouTube-video's met behulp van de Internet Explorer-browser of een browser compatibel met HTML5 video.

instructies

1 Lanceer Internet Explorer vanuit het menu Start of desktop.

2 Navigeer naar youtube.com/html5.

3 Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op "Doe mee met de HTML5 Trial." De tekst boven de link zal veranderen om te lezen, "U bevindt zich momenteel in de HTML5 trial."

4 Navigeer naar een YouTube-video. U zult merken dat de speler controles blijken iets anders dan de oudere Flash-speler. Er is ook een nieuwe knop in de rechterbenedenhoek van de speler: ". Normaal" Klik erop en kies "1/2 Speed" of "1/4 Speed" om de video af te spelen in slow motion.

Hints

  • De huidige versies van Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera en Apple Safari zijn ook compatibel met de YouTube HTML5-speler.