Hoe maak je een Bluetooth-printer te installeren

Bluetooth-printers zijn geconfigureerd met draadloze communicatie mogelijkheden waarmee uw computer om te netwerken met de hardware, zonder enige fysieke verbinding. Deze bijzondere afdrukapparaten steeds prominenter in digitale tijdperk, vanwege de voordelen rond het gemak, snelle installatie en gebruiksvriendelijke bediening. Iedereen kan installeren en te bedienen deze technologisch verbeterde afdrukapparaat.

instructies

Hoe maak je een Bluetooth-printer te installeren

1 Zet uw Bluetooth-technologie op zowel de computer en printer. Uw computer moet een Bluetooth-pictogram op het bureaublad van uw computer. Wanneer uw Bluetooth portal opent, moet u een navigatie-menubalk aan de bovenkant van het portaal scherm. Klik op "File" of "Opties" en zoek uw verbinding instellingen. Klik op "Enable" of "Power On" om uw computer te plaatsen in Discovery Mode. Bluetooth-pictogram van uw computer verschijnt op de taakbalk.

2 Configureren en inschakelen van de printer Bluetooth-functie. Uw Bluetooth-printer, aan de andere kant, zal de knop commando's voor het voeden van uw Bluetooth-functie. Deze knop zal het Bluetooth-symbool op het. Houd deze knop ingedrukt totdat uw Bluetooth-instellingen verbinding op uw LED-scherm verschijnen. Scroll naar beneden in de lijst Instellingen verbinding en selecteer de actie of Command aangewezen voor het voeden van uw Bluetooth-functie voor Discovery Mode.

3 Voeg de printer aan "Printer toevoegen Wizard" van uw computer om het installatieproces handmatig starten. Klik op het pictogram "Start" op uw bureaublad taakbalk en toegang tot de map Control Panel in het menu Start drop box. Wanneer het Control Panel belastingen, zorg ervoor dat het scherm is geconfigureerd voor het Configuratiescherm, in plaats van de klassieke weergave. In het Configuratiescherm, krijgt u een miniatuurweergave icoon map met de naam zie "Hardware en geluiden." Toegang tot deze map en klik op de subtopic link "Printers." Wanneer het Printers explorer scherm verschijnt, klikt u op "Een printer toevoegen." Wanneer de wizard Printer toevoegen verschijnt, klikt u op de tweede optie "Add a Network, Wireless, of Bluetooth-printer." Uw computer zal nu beginnen te zoeken naar de printer Bluetooth-signaal.

4 Klik op "Install", zodra uw computer de printer heeft gedetecteerd. virtuele stuurprogramma's van uw printer zal beginnen met het installeren van de componenten op uw computer automatisch. (Drivers van de printer dienen als de installatiesoftware voor de printer om functionele op uw computer te worden.) U moet deze actie om de installatie succesvol te voltooien kiezen. virtual driver-poort van de printer verschijnt zodra bestand onderdelen van de printer zijn geïnstalleerd. icoon van de fabrikant van de printer zal uw indicatie dat de installatie is voltooid.

Hints

  • Beide apparaten moeten op ontdekking naar de modus voor een apparaat verbinding met made.Enable uw Bluetooth-technologie op beide apparaten voordat u de printer.Try installeren houden van zowel de computer en printer in korte afstand bij een poging om uw eerste connection.Keep maken erg dat elk Bluetooth model printer is in eerste instantie het zelfde, met betrekking tot de installatie, maar sommige software configuraties zijn afhankelijk van de fabrikant van de printer. Daarom is het belangrijk om de installatie handleiding van de fabrikant voor de hand te houden.
  • Zorg ervoor dat zowel de computer en printer Bluetooth-capaciteit. Als beide apparaten niet compatibel zijn Bluetooth, zal er geen communicatie kan worden gemaakt tussen de twee apparaten en de printer werkt niet properly.You moet kiezen "Install" in uw wizard Printer toevoegen om ervoor te zorgen dat de printer is volledig functioneel.