Kan ik Maak een subdirectory als onderdeel van een subdomein?

Kan ik Maak een subdirectory als onderdeel van een subdomein?


Subdomeinen behoren tot de directorystructuur van een primaire plaats. In feite een subdirectory van die site moet bestaan ​​om een ​​subdomein. Subdomeinen toewijzen aan verschillende secties van het bestand directory structuur en fungeren als een snelkoppeling naar de directory tree.

subdomeinen

Subdomeinen zijn een veel gebruikte structuur voor de websites die de meeste websurfers tegenkomen elke dag. Bijvoorbeeld, Yahoo maakt gebruik van de inrichting voor haar hoogste sites, net als Google. Yahoo heeft "my.yahoo.com", "mail.yahoo.com" en "finance.yahoo.com" onder andere subdomeinen. Twee voorbeelden van Google subdomeinen zijn "translate.google.com 'en' maps.google.com." Het adres structuur van een subdomein vervangt de "www" deel van een domeinnaam met een aantal andere zinvolle woord. In feite is "www" wordt zelf beschouwd als een subdomein.

Mappenstructuur

Hosted accounts op webservers kan meer dan één website bevatten elk. De gebruiker huurt ruimte op de server en kan een bestandsstructuur in die ruimte. De hosting account is meestal verbonden met een domeinnaam, en de root directory van de rekening is de home directory van die domeinnaam. Hosting accounts meestal toe te wijzen veel meer file ruimte dan een enkele site ooit nodig zou hebben en zo veel gebruikers verbinding maken meer dan één domein om die ruimte, of gebruik maken van de ruimte die capaciteit voor de opslag van bestanden. Al deze acties maakt een map structuur in het bestand ruimte en mappen kunnen submappen hebben en die submappen kunnen hun eigen submappen hebben. De oprichting van een subdomein vereist de oprichting van een subdirectory, omdat de definitie van de submap kaarten dat adres op een locatie in de mappenstructuur.

website Structuur

De meeste websites hebben menu en elk menu kunnen submenu's te hebben. De menustructuur van de website wordt gedeeld door de directory ruimte die het inneemt in de hosting-account en dus elk menu-item wordt vertegenwoordigd door een directory. Omdat een subdomein is bedoeld als een standalone website, is het logisch dat het subdomein een menu zal hebben en dat het menu kaarten op submappen in het bestand ruimte.

Submappen van subdomeinen

Het subdomein is een snelkoppeling naar een locatie in de mapstructuur op de host. Veronderstel een site die verschillende talen heeft en zelf wordt in een bestandsruimte die verschillende locaties bevat. Het pad naar een bestand die een webpagina kan bijvoorbeeld "/consultprojects/globalconsult/en/services/SEO/target.htm." Als de website www.consultingprojects.com toegewezen aan de consultprojects directory, dan het adres van de doelgroep webpagina zou zijn "http://www.consultingprojects.com/globalconsult/en/services/SEO/target.htm.” De beheerder kan besluiten om een ​​subsite toevoegen voor elke taal waarin de site is geschreven en in kaart een subdomein van de "en" (voor Engels) directory. Dan is de beoogde adres zou zijn "http://en.consultingprojects.com/services/SEO/target.htm.” Als alternatief kan de beheerder besluiten om een ​​subsite uitsluitend gewijd aan het adviesbureau SEO werk te creëren, dan is het subdomein zou toewijzen aan de SEO directory en het doel adres zou "zijn http://seo.consultingprojects.com/target.htm.&# 8221; Dit geeft aan hoe een subdomein van beide kan worden gebruikt om uitgesneden alle submappen of om naar een locatie halverwege de directory structuur van de site, waardoor submappen van het subdomein.