HP A1410N Specificaties

The Pavilion A1410N desktop computer werd uitgebracht door Hewlett-Packard in 2007 en een jaar later gestaakt in het voordeel van de nieuwere modellen. Echter, de computer wordt geleverd met een relatief indrukwekkende reeks van specificaties en kan nog steeds worden gekocht in gebruikte of gereviseerde voorwaarden van een aantal online retailers.

verwerking

De Media Center A1410N wordt geleverd met een 2,4 gigahertz AMD Athlon 64 3800 processor in staat is 64-bits verwerking. Het heeft 1 gigabyte RAM-geheugen voor multitasking, maar kan worden uitgebreid tot 4 GB met een geheugensnelheid van 400 megahertz.

opslagruimte

De machine wordt standaard geleverd met een 200GB SATA harde schijf die draait op 7200 toeren per minuut, waardoor snelle data retrieval. Het beschikt niet over een floppy disk drive.

Optical Storage

De A1410N wordt geleverd met een DVD-RW (DL). Dit stelt gebruikers in staat om DVD's afspelen en branden van DVD-R, DVD-RW en DVD-RW (DL) s, die dual-layer dvd's kunnen houden meer dan 8 GB aan informatie zijn. De optische drive kan lezen en branden van muziek-cd's en gegevens-cd's.

Poorten / Jacks

De computer wordt geleverd met zes USB-poorten, twee PS / 2-poorten voor muis en toetsenbord, twee Ethernet-poorten, een S-video-poort, een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en een 3,5 mm microfoonaansluiting, een VGA-uitgang en één FireWire-poort voor de overdracht van digitale video. Op de voorkant, het heeft ook een negen-in-een kaartlezer kan lezen SD-kaarten, CF-kaarten - Type I en Type II - Memory sticks, Microdrives en xD-Picture Cards, multimedia-kaarten en SmartMedia-kaarten.

fysieke afmetingen

De desktop toren is zilver met een LED-paneel aan de voorzijde. Het is 15 inch hoog, 7,2 inch breed, 17 inch diep en weegt 24 pond.