De verschillen in de Safari, Firefox en IE7 webbrowsers

De verschillen in de Safari, Firefox en IE7 webbrowsers


Van alle Internet web browsers beschikbaar in 2007, de drie meest populair waren Safari, Firefox en Internet Explorer 7. Met ingang van maart 2011 hebben ten minste twee upgrade iteraties geïntroduceerd voor deze merken. De huidige versie van IE7 is IE9, een heel andere browser van IE7. Kijkend naar deze verouderde 2.007 browser-technologie, kan een aantal significante verschillen gevonden worden.

schoonheidsleer

De IE7 grafische gebruikersinterface was typerend voor de Microsoft-stijl, die te zien zijn zeer vergelijkbaar met het besturingssysteem Windows Vista GUI en de Microsoft Office 2007 suite, evenals eerdere versies van beide. Safari, de browser die door Apple, gebruikt een eenvoudige multiple website thumbnail presentatie later gekopieerd door Google's Chrome browser geïntroduceerd iets meer dan een jaar later. De Mozilla Firefox-browser, in sommige opzichten doet denken aan zijn grootvader, de Netscape Navigator, meed de meeste menu en iconische graphics voor een eenvoudige, enigszins dun control interface.

Snelheid

Internet browser Benchmarker Ross Dargahi zegt IE6 wordt geplaagd door problemen, waaronder het vermogen om memory.Dargahi lekken zegt Microsoft's volgende versie van IE7, doet weinig om het probleem op te lossen. Raja Rao van de Zimbra evaluatieteam gebenchmarkt Firefox 2.0 als drie tot vier keer sneller dan IE7 in elke categorie. Maximum PC testen onthulde Apple's Safari tot 42 keer sneller dan IE7 zijn, slaan en Mozilla Firefox 2.0. In 2007, Safari won de browser snelheid wedstrijd.

Geheugengebruik

Hoeveel RAM en gebufferd harde schijf geheugen een browser consumeert drastisch invloed op de prestaties van een computer. Van de drie browsers wordt geëvalueerd, IE7 veruit het meest gebruikt geheugen. Benchmarks vaak is gebleken dat een groot deel van het RAM-geheugen verbruikt door de Microsoft-browser ging tot niets, gewoon worden opgeslagen voor eventueel toekomstig gebruik, maar nooit daadwerkelijk ingezet. Firefox kwam in een verre tweede in het RAM verbruik benchmark komt heel dicht bij de aanpassing van Safari.

Beschikbaar, schaalbare en veilige

IE7 afgewerkt goed in de voorkant van Firefox en Safari in één categorie: veiligheid. IE7 aangeboden variabele gebruiker ingestelde niveaus van firewalling, website toegang tot en algemene waarschuwingen te blokkeren, zoals pop-up ontkenning, met het hoogste zijnde de standaardinstelling. laagste beveiliging IE7's instellingen, waarvan sommige expertise die nodig is om toegang te krijgen tot de juiste dialoogvensters te veranderen, waren bijna precies hetzelfde als zowel Firefox en standaardinstellingen van Safari. Proffering dergelijk hoog beveiligingsniveau had zijn kosten. Het maakte de registratie en het inloggen op forums en andere locaties uiterst langzaam ten opzichte van de Firefox en Safari interfaces. Er werd echter een van de belangrijkste redenen IE7 werd zo vaak aanbevolen bij bibliotheken en onderwijsinstellingen van alle soorten.