Hoe werkt Synergy werken aan een toetsenbord en muis tussen twee computers delen?

Server / Client Configuration

U laadt de server op een computer en de klant anderzijds. Dit betekent simpelweg dat een computer, "de server", gastheer is van de toetsenbord en muis. Dan is "de klant" vraagt ​​de mogelijkheid om ze te gebruiken door contact met de server. Als de twee machines zijn in een netwerk, kunt u de server en client wijzen naar elkaar, met vermelding van ofwel een computernaam of IP-adres. Een IP-adres is meestal gemakkelijker, omdat computer namen moeilijker kan zijn om erachter te komen. Om het IP-adres te vinden, ga naar het menu Start, selecteer Uitvoeren en typ in "cmd" en voer vervolgens "ipconfig" in de DOS-prompt.

specifieke Relaties

Zodra beide computers met elkaar worden herkend, moet u de muis waar te gaan zodra het het scherm verlaat op een computer en verplaatst naar het scherm op de andere machine te vertellen. Dan kunt u richten en klik op de cursor voor surfen op het web of zet het waar het moet dus ga je kunt je begint te typen. U kunt de monitor van de klant hebben boven, onder, links of rechts van het ene verbonden met de server. Op de server die u aangeven waar de klant ten opzichte van de schermen op uw server-pc. Dan doe je hetzelfde voor de klant, tenzij u opgeven waar de server in plaats daarvan. Hierdoor kunt u de muis niet uit hoe uw schermen zijn geplaatst verplaatsen van scherm naar scherm.

server Communicatie

Nadat de configuratie is ingesteld, de klant communiceert met de server via TCP-poort 24800, die ook bekend staat als de 'synergie-poort, "zodat u een toetsenbord en muis op meerdere computers te gebruiken. Delen andere hardware tussen machines werkt in principe op dezelfde wijze. Het is zelfs mogelijk om meerdere machines naar de mix, voorzover daarin zijn aangesloten op hetzelfde netwerk.