Hoe te verwijderen Een adres MailChimp

MailChimp is een e-mail marketing service met een brede set van tools die u in staat om te maken, verzenden en beheren van e-mail nieuwsbrieven. Hoewel de tool is niet moeilijk te gebruiken, elk van haar taken heeft een aantal kenmerken die kunnen maken dat het een uitdaging om basistaken, zoals e-mailadressen verwijderen te voltooien. Aangezien MailChimp is een nieuwsbrief management service, het behandelt elk e-mailadres als een "abonnee." Om maar een paar adressen verwijderen, kunt u de handmatige proces te gebruiken. Voor een lange lijst van abonnees, is het makkelijker om de bulk-functie te gebruiken.

instructies

bulk verwijderen

1 Meld u aan bij uw MailChimp account. Klik op het tabblad "Lijsten". Dit zal alle mailinglijsten die je hebt ingesteld te geven. Klik op 'Bekijk List "onder de groep die u wilt bewerken.

2 Klik op 'Segment. " Een drop-down lijst met opties wordt weergegeven, zodat u een gesegmenteerd lijst van drie sets van de opties te creëren. De eerste set van de opties is een lijst met abonnee attributen zoals 'Age "," laatst gewijzigd "en" Location. " De tweede set opties kunt u één van de drie conditionals kiezen:. "Is na", "is voor" en "is" De derde set opties kunt u een datum te kiezen.

3 Maak een segment voor uw groep lijst. Bijvoorbeeld, als je wilt naar een groep adressen toegevoegd na maart 2011 te verwijderen, maakt u een segment als volgt:

Eerste optie: "Date toegevoegd"

Tweede optie: "is na"

Derde optie: "specifieke datum"

Zet de datum 31 maart 2011. Tot slot zet de "Match" optie "All" en vervolgens op "View segment." Dit vertelt het systeem om te kijken naar abonnees toegevoegd na het eind maart 2011.

4 Selecteer de abonnees die u wilt verwijderen. U kunt abonnees van uw gesegmenteerde lijst te selecteren individueel door te klikken op de aangrenzende checkbox. Als alternatief, kunt u ze selecteren door te klikken op 'Alles selecteren. " Klik op het menu bulkbewerking (die verschijnt als de kleine grijze man met een potlood), en selecteer vervolgens "Uitschrijven", gevolgd door "Confirm uitschrijven."

Handmatig verwijderen

5 Meld u aan bij uw MailChimp account. MailChimp beheerders gebruik maken van de tijd net nadat u aan te melden om de hele site weergeven. Als je er een ziet, kennis te nemen van de informatie en klik op 'Onward "om verder te gaan naar het dashboard.

6 Klik op het tabblad "Lijsten". Hierdoor worden alle van de mailing groepen weer te geven in uw account. Klik op 'Bekijk List "onder de groep die u wilt bewerken. Standaard MailChimp geeft 25 abonnees in de vorm van een lijst. Aan de onderkant van de lijst, kunt u deze veranderen in "50" of "100" abonnees op één pagina weer te geven. Kies de optie die het gemakkelijkst te beheren voor uw lijst.

7 Klik op 'Bekijk' naast de abonnee die u wilt verwijderen. U wordt meegenomen naar het profiel van de abonnee. Klik op 'Afmelden, "en vervolgens op" Confirm unsubscribe "in het pop-up venster. Als alternatief kunt u de naam of het e-mailadres van de abonnee in het vak in te voeren "Search abonnees." MailChimp zal uw lijst zoeken naar de abonnee en vervolgens weer de bijpassende opties. Klik op de abonnee die u wilt verwijderen, en klik vervolgens op "Afmelden", gevolgd door "Confirm unsubscribe" in het pop-up venster. Deze tweede optie is handig voor lijsten met een paar honderd abonnees.