Hoe om flyers te ontwerpen op Microsoft Word 2007Microsoft Word 2007 kunt u veel meer dan alleen typen en bewerken van tekst te doen. U kunt ook dit krachtige programma te gebruiken om creatieve flyers maken, zodat je elk type evenement kan adverteren. Bezoek de website van Microsoft te kiezen uit een verscheidenheid van Word 2007 sjablonen die u gemakkelijk met uw eigen foto's en tekst kunt personaliseren.

instructies

1 Ga naar office.Microsoft.com, en klik op het tabblad "Templates" aan de bovenkant van het scherm. Kies "Word" in het "Producten" drop-down menu, type "folder" in het tekstvak en klik op 'Zoek' om de resultaten weer te geven.

2 Klik door de flyer templates totdat je er een die voldoet aan uw specificaties te vinden. Wanneer u de juiste sjabloon voor uw project te vinden, klik op de "download" knop en en sla het op uw computer.

3 Navigeer naar de locatie waar u de sjabloon opgeslagen, en dubbelklik op om de sjabloon te starten in Microsoft Word 2007.

4 Klik in een tekstvak om uw eigen tekst toe te voegen of te bewerken de doopvontstijl, grootte en kleur.

5 Gebruik je muis om een ​​voorraad beeld op de flyer sjabloon te selecteren, en druk op de "delete" om het te verwijderen.

6 Ga naar "Insert", "Picture" en "Uit bestand." Navigeer naar de locatie van een afbeelding die u wilt toevoegen aan uw folder en klik op 'OK' om deze te plaatsen.

7 Klik om het beeld te selecteren. U kunt klikken en slepen om het te verplaatsen, of klik en sleep van de ankerpunten re-size het.

8 Eventuele extra wijzigingen aan uw flyer, vervolgens opslaan of afdrukken voor distributie.