Delen van Microsoft PowerPoint

Delen van Microsoft PowerPoint


Microsoft PowerPoint is de meest herkenbare naam in de presentatie software. Hoewel veel gebruikers vinden het een gemakkelijke applicatie te gebruiken, nieuwkomers hebben vaak moeite met het navigeren in de PowerPoint werkruimte. In staat zijn om te vinden wat je zoekt in de standaard werkruimte zal u helpen om meer robuuste presentaties in een fractie van de tijd die het kostte bouwen voordat je precies waar te gaan om iets te doen wist.

Top Bars

Op de top van de standaard werkruimte, vindt u de titelbalk, menubalk, Standard Toolbar en opmaak werkbalk te zien. De titelbalk laat u weten dat u werkt in Microsoft PowerPoint en geeft u de naam van de presentatie ook. De menubalk, Standard Toolbar en opmaak Toolbar kunt nieuwe presentaties te maken, slaat u uw werk, opent bestaande bestanden, het thema, het formaat tekst te wijzigen, media toe te voegen en het uitvoeren van vele andere taken in verband met de presentatie. Andere werkbalken veel en als je ze nodig hebt door te klikken op worden toegevoegd "View."

De Outline / Dia Pane

De Outline / Dia Pane loopt direct langs de linkerkant van het scherm en toont alle van de dia's in uw presentatie in de volgorde waarin ze wordt uitgevoerd in een diavoorstelling. Elke dia wordt weergegeven in een miniatuur, die je kunt verplaatsen, verwijderen en navigeren om van dit paneel. U kunt de manier waarop u de dia's in het Hoofdlijnenakkoord / Slide Pane bekijken door middel van de "View" knoppen aan de onderkant van dit gebied te wijzigen.

De Slide Pane

Direct in het midden van het scherm van Microsoft PowerPoint is de Slide Pane. Dit paneel toont de dia die u op dit moment aan werkt. Dit is waar je een dia's content, overgangen, animaties en multimedia bestanden kunt toevoegen. Je doet het grootste deel van uw werk in Microsoft PowerPoint hier.

anderen

Aan de rechterkant van de Slide Pane is het taakvenster. De Task Pane is geen onderdeel van de standaard werkplek; echter, kunt u deze toevoegen door te klikken op "View" en dan "Task Pane." Dit venster kunt u verschillende items gebruikt bij het creƫren en bewerken van uw presentatie te starten.

Een ander punt gewoonlijk toegevoegd aan de werkruimte is de Drawing Toolbar. Gelegen aan de onderkant van het scherm, onder de Slide Pane, deze werkbalk kunt u direct gebruik maken van uw dia's. U kunt het weergeven door te klikken op "View", gevolgd door "Werkbalken." Vanuit het menu Werkbalken, selecteer "Drawing Toolbar."