Canon imageRUNNER 3480i Service Guide

De imageRUNNER C3480i is een high-performance printer en de productiviteit apparaat ontwikkeld door Canon. De C3480i is in staat om kopiëren, printen, scannen, verzenden en ontvangen van faxen, en kunt afdrukken in schitterende kleuren.

Menu Report Settings

De imageRUNNER C3480i printer is voorzien van een menu Report Instellingen die de configuratie en de status van de printfunctie, inktniveaus en andere printer diagnostiek details. Met behulp van het menu Report Settings, kunnen gebruikers toegang krijgen tot een configuratiepagina printerinstellingen detaillering, een lettertypenlijst waarin alle geïnstalleerde lettertypen en ID-nummers, testpagina's voor het uitvoeren van routine-afdrukken testen met behulp van RGB of CMYK kleur en kleurenkaart tests die de RGB testen omvat of CMYK kleurkaarten.

Tonercartridge vervangen

Wanneer de toner cartridge niveaus laag zijn, zal de imageRunner C3480i een indicatie op het touch panel display en zal volledig stilgelegd printing operaties zodra de toner op is. Het touch panel display geeft instructies over hoe om te gaan met de vervangende tonercartridge en waaruit blijkt tonercartridge (s) moeten worden vervangen.

Waste Toner Cartridge

Een afval toner cartridge wordt gebruikt om het afval toner die wordt uitgewist tijdens het drukproces te verzamelen. Wanneer het afval toner cartridge vol is, verschijnt er een bericht op het touch panel display met vermelding van het probleem en geeft gedetailleerde informatie over het vervangen van de afvalstoffen tonercartridge. Het is belangrijk te onthouden dat tonerafval niet een keer kan worden hergebruikt opgevangen in het afval toner cartridge.

routine Cleaning

Voor hoogwaardige prestaties en printen, Canon adviseert een tweemaandelijkse reiniging routine van de C480i printer. Routine reiniging omvat geleverd door de glasplaat en zowel de klep van de feeder rollen.