Hoe DVD bestand converteren naar WAV-bestand

Het krijgen van het geluid uit een DVD-schijf kan behulpzaam zijn bij het creëren van een podcast, bemonstering audioclips, overdubben audio en nog veel meer. Al duurt het om een ​​DVD te converteren naar een WAV-bestand - een van de meest pure, niet-gecomprimeerde audio-formaten - is een paar eenvoudige audio / video-editing tools die u zowat overal op het web te vinden.

instructies

1 Download en een kopie van DVD Shrink te installeren (zie bronnen hieronder). Start het programma nadat de installatie is voltooid. Plaats de DVD in het CD / DVD-ROM drive van uw computer.

2 Klik op de "Open Disc" knop in de rechter bovenhoek van het DVD Shrink menu. In het menu "Open DVD Disc", selecteert u het station met uw DVD-schijf, bijvoorbeeld, DVD-schijf (E).

3 Klik op "Back-up schijf" om de inhoud van de DVD's rippen naar uw computer. Klik op de knop "Browse" naar een locatie om uw bestanden op te slaan te vinden. De video bestanden worden opgeslagen als "VOB" bestanden.

4 Download en een kopie van GoldWave (zie bronnen hieronder) te installeren, en start het programma na de installatie.

5 Open GoldWave. Klik op het "File" knop in de rechterbovenhoek van GoldWave en selecteer "Open" uit het drop-down menu. Zoek de VOB-bestanden en klik op 'Openen'.

6 Klik op de "File" knop weer in het hoofdmenu van GoldWave nadat het VOB-bestand is door GoldWave is verwerkt. Klik op 'Opslaan als "uit het drop-down menu. Blader naar een locatie op de audio-bestand wilt opslaan en klik op 'Opslaan'. Het bestand wordt opgeslagen als een WAV-bestand standaard.