Hoe maak je een TV-tuner oplossen in Windows Media Center 2005

Hoe maak je een TV-tuner oplossen in Windows Media Center 2005


Een tv-tuner, in combinatie met Windows Media Center 2005, kunt u kijken naar real-time televisie op uw computer. U kunt zelfs uw favoriete tv-programma's opnemen of pauzeren en terugspoelen live televisie, net als een traditionele digitale video recorder. Helaas, kunt u vinden dat je krijgt foutmeldingen in Windows Media Center 2005 die voorkomen dat uw tv-tuner correct werkt. Wat het probleem, het oplossen van uw interne of externe tv-tuner functionaliteit herstellen naar het apparaat.

instructies

"Geen Tuner beschikbaar 'wordt weergegeven

1 Zorg ervoor dat u uw tv-tuner hebt aangesloten op uw computer. De meeste tv-tuners dat deze boodschap krijgen zijn de externe variƫteit is aangesloten op een USB-poort, volgens de website van Microsoft. Zorg ervoor dat de USB-kabel heeft het ene uiteinde van de kabel aangesloten op de tv-tuner en het andere uiteinde is aangesloten op een USB-poort van uw computer.

2 Start Windows Media Center 2005 via het pictogram op het bureaublad of de snelkoppeling in het menu Start. Klik op "Settings" om de menu-instellingen te starten. Kies "TV" en selecteer "Set Up tv-signaal."

3 Volg de aanwijzingen op het scherm in de wizard om het instellen van de tv-signaal voor de externe tv-tuner. Nadat de wizard is voltooid, moet je niet de "No Tuner Available" foutmelding niet meer zien.

Only One Tuner gedetecteerd wanneer er twee

4 Zorg ervoor dat beide tv-tuners zijn aangesloten op uw computer en dat beide tuners hebben kabel of satelliet-tv-ingangen verbonden via de muur naar de tuner. Bij gebruik van USB tv-tuners, zet u de stroom aan elkaar terwijl beide aangesloten op de computer.

5 Start je computer opnieuw op. Schakel de stroom van de tv-tuners weer aan. Neem contact op met Windows Media Center 2005 te zien als het herkennen van beide tuners. Zo niet, dan moet u een aantal instellingen op te lossen.

6 Start Windows Media Center 2005. Ga naar 'Instellingen' en 'TV. " Kies "Set Up tv-signaal." Kies uw regio uit het raam tv-signaal. Selecteer in "Automatisch tv-signaal Setup '' Ik zal handmatig mijn tv-signaal configureren" en klik op de knop "Volgende". Kies het type signaal in het volgende venster en klik op 'Volgende'. Volg de rest van de aanwijzingen op het scherm om Windows Media Center 2005 moeten erkennen uw beide tv-tuners.

Hints

  • Zorg ervoor dat de tv-tuner drivers zijn huidige. Bezoek de website van de fabrikant voor eventuele software-updates.