Goedkoopste manier om draadloos internet Krijg

Goedkoopste manier om draadloos internet Krijg


De wereld is een draadloze plek, een realiteit weerspiegeld in gestaag groeiende aantallen mensen te loggen op hun laptops en smartphones overal. Terwijl draadloze internetverbinding is niet altijd goedkoop, zijn er manieren om het te goedkoop te krijgen, zonder addertjes onder het gras.

Gratis openbaar Locaties

Kijk voor gratis openbaar internet. Bepaalde openbare gebouwen, zoals bibliotheken, hebben vaak een gratis draadloze internetverbinding. Sommige transportsystemen publiek, zoals de omgeving van Boston's Massachusetts Bay Transit Authority's forenzenspoor bieden rijders gratis toegang tot internet, terwijl ze op de trein. Sommige gratis internetaansluiting is tijdelijk. In november 2009, Google Inc. betaalde gratis draadloze toegang voor de rest van het jaar op 47 luchthavens in de Verenigde Staten.

Openbaar draadloos internet is wijdverbreid in sommige stedelijke gebieden, met inbegrip van Austin, Texas; Baton Rouge, Louisiana; en San Francisco. Maar omdat niemand in de buurt die gebieden kan toegang tot het netwerk, kan de veiligheid en snelheid van de verbinding problemen.

Betaald Hot Spots

Pak een kopje koffie. Koffieshops, fast-food restaurants en andere dergelijke bedrijven bieden soms gratis of betaalde draadloze hot spots. Bij Starbucks coffee shops, bijvoorbeeld, klanten betalen per uur ($ 4 voor twee uur, vanaf december 2009), of krijgen twee uur gratis elke dag als zij regelmatig transacties met behulp van een Starbucks gift card. Andere bedrijven bieden soortgelijke toegang gratis. McDonald's Corp. kondigde in december 2009 dat het zijn $ 3 Internet toegang tot vergoeding op bijna al haar locaties in de VS een einde zou maken, te beginnen in Januaray 2010.

Subscription Services

Mensen die een eigen, maar draagbare verbinding verlangen kan een draadloze internet-kaart te overwegen. De gadget hecht aan uw computer via een USB-poort en werkt door middel van frequenties doorgegeven door middel van mobiele telefoon torens. Met ingang van december 2009, de maandelijkse prijzen voor een dergelijke dienst gemiddeld rond de $ 60 per maand.