Wat is Proxy Caching?

Een proxyserver fungeert als intermediair tussen een computer en het internet. Proxy-servers zijn meestal stand-alone machines, maar toepassingen kunnen data cache en werken als een proxy-server ook. Naast caching gegevens kan proxies de beveiliging van een netwerk te verbeteren, volgens Indiana University.

Functie

Wanneer u een website bezoekt, de proxy ofwel slaat de gegevens van de site op de server of in een map op uw computer. Proxies vaak slaan gegevens op de lokale computer voor het gemak van de toegang. Wanneer u de website weer bezoekt, kunt u het cachegeheugen beelden en gegevens veel sneller dan wanneer je ze krijgt van de pagina te laden.

Getting Proxy Caching

De meeste browsers, zoals Internet Explorer, om te voorzien proxy caching voor de gebruikers. Web-Caching.com houdt een up-to-date overzicht van de grootste en meest populaire proxy caching diensten, waarvan vele zijn gratis. Premium cache diensten bieden meer functies, zoals caching FTP-bestanden, terwijl browsers meestal gewoon cache HTML-gebaseerde websites.

Tip

De map cache op je map kan vertragen uw browser als het te groot wordt, volgens Delete-Computer-History.com. Gebruikers moeten overwegen om hun proxy omvang tot het minimum van het aanbevolen bereik. De exacte locatie van de browser cache hangt af van welke browser je gebruikt, maar in Internet Explorer wordt geconstateerd door naar 'Extra', 'Internet-opties "," Browsing History "," Instellingen "en vervolgens" schijfruimte te gebruiken. "