Hoe maak je een foto Film Online

Het maken van een foto film online is een populaire manier om foto's met vrienden en familie te delen. Dergelijke foto diavoorstellingen nemen vaak muziek en andere interactieve elementen om de foto's interessanter te maken in plaats van de presentatie van een statische weergave van de foto's. Leer hoe u uw foto's op het internet te uploaden en maak een foto film online om uw foto's te delen met anderen.

instructies

Verfijnen van de afbeeldingen

1 Het verzamelen van de foto's die u wilt gebruiken in uw online foto-film. Plaats alle foto's in één map op uw computer om het uploaden proces eenvoudiger en sneller te maken. Vergeet niet dat uw foto film kan worden bekeken door iedereen op het internet. Zich te onthouden van delen van intieme foto's of foto's die u niet wilt dat het publiek te bekijken, zelfs als u van plan bent om alleen het aandeel van de online foto-film met naaste familie en vrienden.

2 Bewerk uw foto's in het beeldbewerkingsprogramma van uw keuze. Verwijder onaantrekkelijke elementen zoals rode ogen en kleuren om de foto's esthetisch te wijzigen (bijvoorbeeld huwelijksfoto's kunnen profiteren van de zwart-wit). Om dit te doen, gebruik maken van een foto-editor programma als Adobe Photoshop of een gratis programma zoals GIMP (zie bronnen hieronder).

3 De grootte van de afzonderlijke beeldbestanden. Sla deze stap over als u een high-speed internetverbinding en de bestandsgrootte is geen probleem. Op Windows met de rechtermuisknop op het beeldbestand en klik op 'Eigenschappen'. Op een Mac met de rechtermuisknop op het bestand en kies "Get Info. ' Als het bestand is groot (meer dan 2 megabytes), overweeg dan het krimpen van de afbeelding canvas grootte of het verminderen van de beeldkwaliteit.

4 Maak een account op een online foto-film creatie website. Een van de grootste foto film websites die gratis foto film creatie diensten aan te bieden is Jumpcut, een Yahoo! onderneming (zie bronnen hieronder). Een alternatief voor Jumpcut is Slide (link in het gedeelte Bronnen). Beide bieden een verscheidenheid van online films en foto's te bewerken om u te helpen een foto film online te maken.

Hoe maak je een foto film online op Jumpcut

5 Upload uw foto's naar Jumpcut. Na het inloggen op uw Jumpcut account, klik op "Upload". Of klik op "Editor" en selecteer "Add."

6 Klik op 'Foto's' om alle foto's die je hebt geüpload te bekijken. Jumpcut automatisch een online foto-film uit uw geüploade media. Op de film om het eindproduct te geven. Als u wilt wijzigingen aan te brengen, gaat u verder met stap 3.

7 Klik op "Edit Movie" om wijzigingen in uw online foto-film te maken.

8 Slepen en neerzetten van individuele foto's in de Jumpcut editor te regelen hoe ze worden weergegeven.

9 audio toevoegen door te klikken op de tab "Audio". Als u geen audio in je account, upload je favoriete liedje of muziek clip van uw computer. U moet toestemming om de audio te gebruiken, of de clip moeten copyright-vrij zijn.

10 Klik op "Publish." Noem uw foto film en geef het een beschrijving. Stel uw voorkeuren voor privacy (die de foto film online te zien). Typ de e-mailadressen van vrienden of familie die u wilt melden. Zij zullen een e-mail met een link naar uw foto film online. Klik op 'Publiceren' icoon groen aan de onderkant van het scherm om uw foto film op te slaan.

Hoe maak je een foto Film Online verdienen op Slide.com

11 Upload uw foto's naar de Slide interface. Na het inloggen op uw Slide.com account, klik op "My Files." Klik op 'Bladeren' en navigeer naar de map op uw computer waarin u uw foto's op te slaan. Selecteer de foto's die u wilt gebruiken om een ​​foto film online te maken en klik op 'Upload'.

12 Klik op "Slide" om te kiezen welke foto's u wilt nemen in uw Slide foto film.

13 Klik op "aanpassen." Schik en zet uw foto's in de volgorde waarin u wilt dat ze worden gespeeld in uw online foto film.

14 Klik op 'Opslaan'. Slide zal u voorzien van een link naar uw foto film. Je hebt ook de mogelijkheid om automatisch uw foto film toe te voegen aan uw profiel op Myspace, Facebook en andere sociale netwerken.

Hints

  • * Vermindering van de kwaliteit of canvas grootte van uw foto's naar hun totale bestandsgrootte krimpen en maken het uploaden proces sneller.