Hoe maak je een Palette verdienen op Mac's Apple 10

De Apple Mac OS X-besturingssysteem wordt geleverd met een ingebouwde kleuren picker palet die u toelaat om de kleuren van tekst en objecten in toepassingen te wijzigen. Het kleurenpalet plukker regelt de kleuren die worden gebruikt in het ingebouwde Apple toepassingen, zoals Pages, Keynote, Mail en Teksteditor. Het kleurenpalet bestaat uit een lijst met standaard kleuren, en u kunt een aangepaste palet van kleuren te gebruiken in een specifiek project.

instructies

1 Start de gewenste ingebouwde Apple toepassing waarin u een eigen palet maken.

2 Druk op de "Shift-Command-C" gelijktijdig om het Apple Color picker brengen.

3 Klik op het drop-down menu aan de rechterkant van het palet en selecteer "Nieuw." Voer de gewenste naam voor uw nieuwe aangepaste palet.

4 Klik op de "Color Wheel", "Color Sliders," "Beeld Paletten" of icoon "Crayons" uit de bovenste werkbalk van het palet Kleur.

5 Klik op de gewenste kleur van de kleur middel bij uitstek. De kleur wordt weergegeven in de gekleurde balk aan de bovenkant van het venster 'Kleuren'.

6 Klik en sleep de kleur balk om een ​​van de lege vakjes aan de onderkant van het venster om de kleur toe te voegen aan uw eigen palet. Ga door met kleuren te selecteren. Klik op de kleur balk aan de bovenkant van het venster en sleep elke kleur op een leeg plein aan de onderkant van het venster.

7 Klik op het pictogram "Kleurenpaletten" aan de bovenkant van het venster Kleur.

8 Selecteer de naam van uw aangepaste palet van de drop-down menu aan de rechterkant van "Palette."

9 Klik en sleep de kleur pleinen van de onderkant van het venster Color aan de aangepaste palet aan uw aangepaste kleuren toe te voegen.