Hoe de transparante uitstraling Achtergrond Photoshop Maak

Het maken van transparanten in digitaal kunstwerk kan een moeilijk proces zijn. Enkele van de minder robuuste programma's niet mogelijk is, het omzetten van transparante ruimte naar wit, of het kiezen van een standaard kleur in de transparanten in te vullen. Het creƫren van een transparante achtergrond in Photoshop, hoewel, vergt slechts een paar instellingen in eerste instantie of een paar klikken met hulpmiddelen van de software. Of u nu wilt helemaal "duidelijk" te zien of gewoon aanwijzen enkele doorzichtige plekken, Photoshop heeft de opties om het te laten gebeuren.

instructies

Beginnen bij het begin

1 Open Photoshop. Klik op het menu "Bestand". Klik op "Nieuw."

2 Typ naam van de afbeelding van de transparante achtergrond in het vak "Naam". Typ de afmetingen van de afbeelding in de "breedte" en "Height" boxen. Trek de afmetingen van menu's en selecteer "Inches."

3 Open het menu 'Background Inhoud "en selecteer" Transparant. " Klik op de knop "OK". Photoshop opent het document en stelt deze transparant, die heeft een klein grijs-witte gecontroleerde achtergrond.

Editing voor Transparantie

4 Open Photoshop. Klik op het menu "Bestand". Klik op 'Openen'. Blader naar het document om naar de transparante achtergrond en dubbelklik op het bestand, dat het beeld wordt geopend in de werkruimte.

5 Klik met de rechtermuisknop "Eraser" tool, in het midden van de "Tools" palet. Selecteer "Background Eraser" van de fly-out menu. De twee instrumenten zien er bijna precies hetzelfde, met uitzondering van het pictogram "Background Eraser" heeft een kleine schaar op de linker bovenhoek.

6 Beweeg de cursor over het eerste deel van de achtergrond transparant te schakelen. Klik en houd de linker muisknop, het slepen van de cursor over het gebied te wissen. Kijk als de achtergrond verandert in de grijs-wit dambord. Herhaal deze procedure om meer achtergrondinformatie te wissen, draaien transparant.

7 Klik op het menu "Bestand". Klik op 'Opslaan als. " Hernoem het bestand naar de originele te redden, pull down het menu "Format" en selecteer "GIF," de enige bestandsindeling ondersteunen transparantie. Klik op 'Opslaan'.