Hoe de BIOS voor een Acer Laptop Upgrade

Als u onlangs een upgrade van uw Acer laptop interne hardware of het besturingssysteem kan een Basic Input Output System (BIOS) upgrade nodig zijn voor uw systeem goed te laten werken. Een upgrade van de BIOS voor een Acer laptop te helpen oplossen van problemen tussen de hardware en het besturingssysteem zoals uw systeem niet te erkennen onlangs geheugen of een grotere harde schijf. Acer laptop BIOS upgrades worden geleverd als besturingssystemen veranderingen en zoals foutmeldingen en problemen gemeld.

instructies

1 Bezoek de Acer support site in de rubriek Resources vermeld.

2 Selecteer "Notebook" als "product Familie."

3 Kies uw Acer product uit de doos "Product Line".

4 Selecteer uw model uit de doos "Model van het product".

5 Selecteer uw besturingssysteem in de "Operating System" drop-down box onder het vak "Model van het product".

6 Selecteer het tabblad "BIOS".

7 Selecteer de meest recente BIOS-upgrade bestand in de lijst.

8 Druk op de oranje knop om het bestand te downloaden. Sla het op uw bureaublad.

9 Volg de instructies die bij de BIOS-upgrade-bestand. Als er geen instructies worden verstrekt, ga dan naar stap 10.

10 Extract alle bestanden uit het gedownloade bestand. Voor Windows-gebruikers met de rechtermuisknop op het bestand en kies "Alles uitpakken." Druk op "Next" tweemaal en "Finish" om de uitgepakte bestanden te bekijken.

11 Dubbelklik op "WinPhlash.exe."

12 Druk op "Bladeren" wanneer u wordt gevraagd om de nieuwe BIOS te specificeren en navigeer naar de map die u uitgepakt.

13 Kies het bestand met de ".wph" extensie. Als u geen extensies zien, open een map op uw computer, kies "Tools" te selecteren "Mapopties", kies "View" en verwijder het vinkje bij "verbergen voor bekende bestandstypen."

14 Druk op "Flash BIOS."

Hints

  • Zorg ervoor dat uw laptop draait op de externe bevoegdheid om een ​​stroomuitval tijdens de BIOS upgrade te voorkomen. Elke stroomuitval tijdens de BIOS upgrade zal corrupt het BIOS.