Hoe te installeren Amerikaans Engels Spellcheck in Open Office 3 Beta

Woordenboekbestand fouten in Open Office 3 Beta creëren een frustrerende spellingcontrole bug dat elk woord onderstreept in het rood. Deze visuele doorn in het oog wordt veroorzaakt door het ontbreken van de Amerikaanse Engels spellingcontrole bestand in het installatieprogramma. Om dit op te lossen, moet de gebruiker te downloaden en installeren van de ontbrekende bestanden in het juiste programma locatie. Het kan ook nodig zijn om woordenboek bestanden te importeren uit een andere versie van Open Office om de correctie te voltooien. Gebruik deze tutorial om de vermiste Amerikaanse Engels spellingcontrole bestand in Open Office 3 bèta voor Windows te installeren. De gebruiker moet beheerdersrechten om deze correctie te gebruiken.

instructies

1 Zorg ervoor dat alle exemplaren van Open Office zijn gesloten, met inbegrip van de SnelStarter in het systeemvak.

2 Bezoek de OpenOffice.org Wiki "Woordenboeken" artikel hieronder gelinkt. Van index lijst van de pagina's, selecteer "Engels (AU, CA, GB, Nieuw-Zeeland, de VS, ZA)". Er zal een lijst van verschillende woordenboekbestand opties. Klik op "Engels - Verenigde Staten" de "en_US.zip" bestand te verkrijgen. De download venster wordt geopend; slaan en pak het uit naar het bureaublad.

3 Dubbelklik op het pictogram "My Computer" op het bureaublad. Vervolgens selecteert u de harde schijf met de programmabestanden. Voor de meeste gebruikers zal het moeilijk worden schijf C.

4 Selecteer de map met de naam "Programma Data." Binnen in deze map zijn andere mappen met programma-informatie. Selecteer degene die zegt: "OpenOffice.org 3."

5 De map OpenOffice.org 3 bevat een aantal HTML en tekstdocumenten, samen met vier mappen. Dubbelklik op de een met de naam "Share".

6 Binnenkant van de "Share" map zijn vijf mappen. Open de map met de naam "Uno_packages." Open vervolgens de 'Cache' map die erin zit. Selecteer de "Uno_packages" map opnieuw.

7 Er zullen drie mappen binnenkant van deze "uno

pakketten." De eerste, 7EB.tmp, is de ontbrekende bestanden. Open deze map. Er zal een enkele map met de naam worden "dict-en.oxt." Selecteer en open deze locatie.

8 Open de "en.US" map op het bureaublad en kies "en_US.dic" en "en_US.aff." Kopieer deze bestanden.

9 Klik terug naar de open "dict-en.oxt" map en plak de nieuwe bestanden van het klembord. Sluit alle vensters.

10 Opstarten Open Office 3 Beta opnieuw en een tekstdocument om de wijzigingen te controleren openen.

Hints

  • Sla een compleet programma-bestand voor de vorige versie van Open Office, ook al is de Beta-versie goed werkt. Bètasoftware is berucht instabiel, en het behoud van de oude bestanden maakt opnieuw makkelijk in geval van problemen.