Hoe om SMS te verzenden via PHP

Hoe om SMS te verzenden via PHP


SMS of Short Message Service, is een communicatie-dienst beschikbaar voor abonnees mobiele telefoon. Het stelt gebruikers in staat om tekstfragmenten tussen verschillende telefoons te sturen. De tekst kan ook online worden verzonden via websites die dienen als gateways. Degenen zonder een mobiele telefoon kan een web scripting taal genaamd hypertext preprocessor of PHP te gebruiken, om een ​​site die hen in staat stelt om SMS te verzenden.

instructies

1 Het verkrijgen van een SMS gateway. Dit is een dienst die u toelaat om SMS te sturen zonder een mobiele telefoon. Installeer de door de gatewayprovider bestanden.

2 Log in om je SMS gateway-account. Let op de gebruikersnaam, wachtwoord en de gateway URL die wordt gebruikt voor het verzenden van SMS.

3 Maak een webformulier met Kladblok of een HTML-editor zoals FrontPage of Dreamweaver. Dit formulier stelt gebruikers in staat om de boodschap en telefoonnummer zij wensen om een ​​bericht te sturen aan te gaan. Geef een PHP-bestand als het bestand te sturen naar wanneer het formulier wordt ingediend.

4 Maak een nieuw bestand in Kladblok of uw HTML-editor. Schrijf een PHP-script dat het telefoonnummer en de boodschap krijgt uit de vorm en loopt door de gateway URL, samen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Dit is de PHP-bestand dat het formulier bij de indiening afhandelt.

5 Upload het webformulier en PHP-bestand op uw website. Om een ​​SMS te sturen, toegang tot het Web formulier, vul het in en klik op 'Verzenden'.