Hoe kan ik een Acer Aspire 5610Z Laad met een gebroken Charger Pin

Hoe kan ik een Acer Aspire 5610Z Laad met een gebroken Charger Pin


De lader pin in de Acer Aspire is gehuisvest in een aansluiting, die zelf is gesoldeerd aan de belangrijkste moederbord aan de zijde van de computer. Als de pin in de aansluiting wordt verbroken, zult u niet in staat zijn om de stekker in het stopcontact om de batterij op te laden. Er zijn een aantal oplossingen die je kunt proberen, maar als deze mislukt, moet je de hele ingang voor het snoer handmatig te vervangen.

instructies

Eerste stappen

1 Gebruik een compatibele laptop om de batterij op te laden en dan terug naar de oorspronkelijke laptop. De Acer Aspire 5610Z maakt gebruik van een zes-cell Lithium Ion batterij (44W, 4000mAh). Andere modellen in de Aspire gamma ook gebruik maken van deze batterij, maar contact op met een erkende dealer voordat u uw laptop batterij in een andere machine.

2 Controleer of uw toestel nog onder garantie. Als het is, kunt u in staat om het terug naar de dealer voor reparatie.

3 Neem het apparaat aan een computer reparatie winkel als het niet onder de garantie en u wilt niet zelf te repareren.

Vervangen van de Power Jack

4 Schroef de laptop van onderaf en demonteren van het apparaat, het plaatsen van elke component verwijderd in een bepaalde volgorde op uw bureau, zodat het apparaat is eenvoudig te weer in elkaar zetten. Als je klaar bent, schuift u het moederbord - de belangrijkste circuit board - uit de behuizing.

5 Sluit de soldeerbout en laat het opwarmen voor een paar minuten.

6 Zoek de stroom aansluiting op het moederbord en draai de raad over. Houd de soldeerbout tegen een van de pinnen voor de stroomaansluiting en raak wat verse soldeer tegen de pin. Dit maakt het oude soldeer makkelijker te verwijderen.

7 Druk op de soldeerbout tegen de volgende pin terwijl u het soldeer van het eerste gebruik van de desoldeerpomp verwijderen. Herhaal het proces, bewegen de pennen totdat alle soldeer verwijderd en de krik vrij worden getrokken.

8 Maak de gaten op het moederbord dat de pennen stekker in met een tandenborstel en alcohol. Toen de vacht van de rand van de gaten met soldeer door het houden van de soldeerbout tegen hen voor een paar seconden en vervolgens op sommige soldeer tegen de verwarmde terminals.

9 Plaats de nieuwe ingang in de klemmen en voeg soldeer de aansluitingen op dezelfde manier als in de vorige stap, zodat elke pen is bedekt met soldeer en stevig vastgemaakt aan het moederbord.

10 Wacht tot het soldeer afkoelen. Zet de Acer Aspire en sluit de laadkabel.