Hoe aan een gevestigde Money Making Website Kopen

Deze gids zal u tonen een geweldige plek waar u kunt kopen gevestigde websites die al winst hebben laten zien.

instructies

1 Er zijn een paar websites online die zich specifiek bezighouden met de veiling van gevestigde websites, maar ik stel voor het nemen van een blik op sitepoint.marketplace. Deze website is wereldberoemd om zijn collectie van beschikbare websites. Het is echt de eBay-websites.

2 U kunt zoeken naar een gevestigde site, een start-up site, of een premie website. U kunt ook zoeken naar domeinnamen en andere internet-gerelateerde dingen. In het algemeen, websites verkopen voor ongeveer 10x hun maandelijkse inkomen, dus als je wilt naar een site die $ 200 per maand maakt te kopen, verwachten dat in de buurt van $ 2.000 betalen. Als u een site die voor minder verkoopt dan een paar maanden maandelijkse inkomsten te vinden, kan het een scam, dus let op.

3 Wanneer u geïnteresseerd bent in een site zijn, zorg ervoor dat je te communiceren met de verkoper en ontdek alle belangrijke informatie met betrekking tot de site, zoals maandelijks inkomen, bewijs van inkomen, hoe ze hun verkeer te bereiken, en iets anders dat je denkt dat het belangrijk zou kunnen zijn. Wees niet verlegen als het gaat om een ​​verkoper, vooral als je nieuw bent bij het kopen en verkopen van websites zijn.