Hoe de Inkt voor Lexmark Z1300 Refill

Hoe de Inkt voor Lexmark Z1300 Refill


De Lexmark Z1300 inkjet printer is een populaire keuze voor zowel thuisgebruikers als kantoorpersoneel, maar het is belangrijk om de printer goed te onderhouden. Een deel van die onderhoud verandert de inktcartridges als ze leeg zijn, maar de kosten van de replacement cartridges kunnen vrij hoog. Veel eigenaren van Lexmark printers vinden dat het navullen van hun oude patronen een hoop geld bespaart hen.

instructies

1 Til het deksel van de Z1300 en wacht tot de inktpatronen te schuiven naar het centrum. Verplaats de printkoppen handmatig - doet, kan de printer beschadigen.

2 Til de inktpatroon deksel en kantel de cartridge naar voren. Til het langzaam uit de printer en zoek de kleine ventilatiegat in de buurt van het label. Plaats een naald in dit ventilatiegat te verruimen.

3 Vastgelegd sommige papieren handdoeken of een doek over je werkplek en verwijder de spuit en inkt fles uit de inkjet refill kit. Langzaam vult de spuit met inkt, om ervoor te zorgen dat er geen luchtbellen in.

4 Steek de refill kit spuit in de lege cartridge en duw naar beneden tot je de onderkant van de cartridge te voelen. Duw de zuiger en vul de cartridge uit de bodem. Navullen van de inkjet cartridge van de bodem zal de kans dat luchtbelletjes zullen vormen te verminderen.

5 Verder vullen van de patroon en verwijder de injectiespuit wanneer de cassette vol is. Zet de spuit opzij en veeg alle overtollige inkt uit de inktpatroon. Plaats de nagevulde cartridge weer in de printer, draai het deksel cartridge en sluit het deksel op de Z1300 printer.